Age of Empires IV - teljes a civilizációk listája

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 20.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft a napokban két fontos részletet is elárult az Age of Empires negyedik része kapcsán: kiderült, hogy melyik nyolc civilizáció játszható majd kezdetben a stratégiában, és azt is megtudtuk, hogy kik kapnak saját kampányt közülük.

Az E3 apropóján tudtuk meg, hogy október 28-án landol a Steamen és a Windows Store-ban az Age of Empires IV, amely természetesen Xbox Game Pass-előfizetéssel is játszható majd. A bejelentés egy új trailert is hozott, ezt itt nézhetitek vissza, ha lemaradtatok róla!

Akad még azonban néhány apró részlet, amit a napokban osztottak meg a készítők, így például a minap teljessé vált a választható civilizációk és az elérhető kampányok listája is. A microsoftos World's Edge bejelentése szerint a kezdetben játszható frakciókhoz csatlakozik a Német-római Birodalom és a ruszok népe, így az angolokkal, a mongolokkal, a kínaiakkal, a Delhi Szultanátussal, az Abbászida Kalifátussal és a franciákkal együtt nyolc civilizációval eshetünk majd neki a játéknak.

Közülük négyen kapnak saját kampányt: korábban már kiderült, hogy az angolok küldetései Hódító Vilmosra, míg a franciáké a százéves háborúra fókuszálnak, most azonban megtudtuk, hogy a Mongol Birodalomnak és Moszkva felemelkedésének is szentelnek egy-egy missziósorozatot a srácok.

Az Age of Empires IV hamarosan bétatesztelhetővé válik egyébként.

1.
1.
Ooorky
Van egy sanda gyanúm, hogy a 2. rész ezt is túl fogja élni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...