Gameplay traileren az NHL 22

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 28.
  • Videó
Link másolása
A minap befutott az NHL 22 első gameplay trailere, és az eddigiek alapján látványos változásokra számíthatnak a jéghoki szerelmesei. Az új rész motort váltott, és az új generációs konzolokon is tiszteletét teszi majd.

Nem olyan rég mutatkozott be az NHL-sorozat idei felvonása, az EA Sports pedig szép apránként csepegteti az infókat és a látnivalókat róla. A minap az első gameplay trailert kaptuk meg például, amelynek hála első kézből győződhetünk meg arról, hogy megérte az Ignite motort nyugdíjazni a Frostbite javára.

Az NHL 22 ugyanis végre meglépi a régóta várt engine-váltást, és ennek hála átköltözik az új generációs konzolokra is. A trailer végigveszi, hogy milyen újdonságokat ígér a játék a látvány terén: dinamikus bevilágítást (és lens flare-t) kaptak az arénák, három dimenzióban szóródik a jégpor a korcsolyák nyomában, és a jég felülete is jóval realisztikusabban tükröződik majd. A fejlesztést végző EA Vancouver több tucat karaktermodellt épített újra, és bár az újdonságok nagy része next-gen exkluzív lesz, a készítők szerint az előző generációs konzolokon játszók is minőségi ugrásra számíthatnak.

A gameplay trailerben előkerül ezenkívül az AR-alapú kezelőfelület, a hokiütők továbbfejlesztett fizikája és persze az úgynevezett Superstar X-Factor-képesség, amely a sztárjátékosok egyedi mozdulatait takarja majd.

Az NHL 22 október 15-én érkezik PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

1.
1.
gorgo
Egy 10 órás trial igazán lehetne legalább az EA Access előfizetőknek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...