Úgy tűnik, jöhet a Death Stranding folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 30.
  • Pletyka
Link másolása
A főszereplőt alakító Norman Reedus árulta el egy kerekasztal-beszélgetés során, hogy tudomása szerint elkészülhet a Death Stranding második része, amelyről jelenleg is tárgyalnak az illetékesek.

Norman Reedus mostanság a The Walking Dead befejező évada kapcsán haknizza körbe a sajtót, a minap például egy kerekasztal-beszélgetésen vett részt. Az IGN Brasil beszámolója szerint a színész itt árulta el, hogy tudomása szerint elkészülhet a Death Stranding második része.

"Azt hiszem, csinálunk egy második Death Strandinget, erről jelenleg is tárgyalnak az illetékesek" - mondta röviden, különösebb konkrétumok nélkül a témában. Mindez alapvetően eléggé biztatóan hangzik, de azért érdemes fenntartásokkal kezelni a hírt a hivatalos megerősítésig, nehogy egy helyesbítő nyilatkozat legyen a dolog vége, amely szerint "félreértelmezték" vagy "félrefordították" a brazil kollégák a színész szavait.

Mindenesetre nem lenne meglepő, ha a Death Stranding 2 valóban összejönne, elvégre a játék eladásai mára ötmillió példány felett járnak, és még csak most érkezik a PS5-re szánt Director's Cut. A Kojima Productions egyébként nem csinál titkot abból, hogy már készül a következő játéka, csak azt nem tudjuk, hogy mi lehet az - korábbi pletykák alapján egy Xbox-exkluzív is terítéken lehet a japánoknál.

10.
10.
Tőlem jöhet a második rész, nekem az első is tetszett.
7.
7.
nemfontos
#5: Az a baj, hogy a trailer az nem mond el túl sokat. Persze nem azt akarom mondani neked hogy tetszene ha játszanál vele, csak azt hogy egész más játszani vele, mint amit a trailer alapján gondolnál.
6.
6.
KratoS
5.
5.
A Fénybenjáró
Sokaknak tetszett és odáig vannak érte, ami szívük joga, de én megnéztem jónéhány trailert és gameplay videót a játékról és rájöttem, hogy ez nem az én játékom lesz. Engem nem zavar a folytatás, maximum nem fogom megvásárolni ezt se...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...