Utolsó traileren a Pathfinder: Wrath of the Righteous

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 31.
  • Videó
Link másolása
Eljött az idő, hogy visszatérjünk Golarion világába, hiszen napokon belül megjelenik a Pathfinder: Wrath of the Righteous. A szerepjáték premierjét a hangulatos launch trailer megnézésével ünnepelhetjük.

A népszerű asztali szerepjáték szabályrendszerére épülő Pathfinder: Kingmaker a hibái és hiányosságai ellenére is egy nagyszerű CRPG lett, így nem is csoda, hogy az Owlcat Games csapata óriási sikert aratott, amikor úgy döntöttek, hogy a második részhez is Kickstarteren szerveznek gyűjtést. Azóta pedig a játék elkészült, néhány napon belül mi is szembeszállhatunk (vagy lepaktálhatunk) a Worldwound démonuraival - a döntések ezúttal is a mi kezünkben lesznek, erről szól az utolsó előzetes is.

A Pathfinder: Wrath of the Righteous szeptember 2-án érkezik PC-re, 2022. március 1-jén pedig Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

2.
2.
Ooorky
#1: Az előző egy olyan modulra épült amiben a pc-s open world rpg-ket próbálták átültetni pnp rpg-be (majd vissza pc-re) ezért volt olyan a története amilyen, ez viszont egy klasszikus lineáris történetszálat visz végig.
1.
1.
Chase
Ugyanazok a textúrák, ugyanazok a hangok, ugyanazok az animációk. Remélem azért a történetre ráfeküdtek jobban, mert az első résznek nem az volt az erőssége.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...