Metal Gear Solid V - búcsúznak a prevgen szerverek

  • Írta: Baloo
  • 2021. szeptember 2.
  • Gyászhír
Link másolása
Jövőre nyugdíjazzák a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Xbox 360-as és PlayStation 3-as szervereit, ami után az említett platformokon nem lehet majd digitálisan megvásárolni a játékot, illetve online játszani vele.

Egy rövid bejegyzésben köszönte meg a Konami a játékosoknak az évek alatt teljesített szolgálatukat a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Xbox 360-as és PlayStation 3-as hadszínterein, de ezzel együtt azt is közölte a kiadó, hogy 2022. május 31-én lekapcsolják a játék hetedik konzolgenerációs szervereit.

A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain már március 1-től nem lesz megvásárolható a digitális áruházakban, majd május utolsó napján vonul végleg nyugdíjba, és onnantól nem lesz elérhető az online játék sem. Természetesen a single player rész érintetlenül marad, ez offline módban továbbra is játszható lesz majd. Egyébként a játékon belüli vásárlásokat már tegnap lelőtte a Konami, a Metal Gear Online-t érintő vásárlásokat pedig még idén november 31-én megszünteti a kiadó.

Tisztelegjünk hát most Big Boss mellett, és nyugtasson minket a tudat, hogy PS3-on atommentesen húzzák ki a játék szervereinek dugóját.

3.
3.
Heldengeist
#2: Nem erre gondolok, hanem például a PS Store-t már most augusztusban le akarta lőni a Sony a PS3-ra. Ez a generáció már 15 éve jött ki és 8 éve le van váltva. Az Xbox Live és PSN úgy általában nem lesz rájuk örökké elérhető, nemhogy csak a store rész, ami ellehetetlenítené a már meglévő digitális játékok újra letöltését. Ez szerintem 1-2 éven belül megtörténhet.
2.
2.
shatterhand
#1: Ennél régebbi jatekok meg vigan pörögnek multiban.
A store mondjuk kdrága. Érdemes a lemezes verziókat venni
1.
1.
Heldengeist
Már egy ideje elkezdtem összeszedni dobozosan azokat a játékokat, amik csak digitálisan vannak meg. Szerintem már tényleg csak idő kérdése, hogy teljesen lekapcsolják a villanyt ezekre a gépekre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...