E3 2021: Készül az ELEX folytatása

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A THQ Nordic és a Piranha Bytes közösen jelentették be, hogy folytatást kap a nyílt világú szerepjátékuk, az ELEX, aminek a beharangozását egy trailerrel és egy nagy adag képpel tették még emlékezetesebbé.

Hamarosan visszatérhetünk a sci-fivel és fantasyvel egyaránt átitatott Magalan posztapokaliptikus tájaira, hiszen érkezik az ELEX II, aminek a bejelentése mellé most egy előzetest, illetve néhány képet is hozott magával a THQ Nordic és a Piranha Bytes:


Az ELEX II PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is elérhető lesz majd, de hogy pontosan mikor, az még egyelőre nem derült ki. 


Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

7.
7.
ARTURUS22
Nagyon vàros imàdtam az elsö részt. Egy zseniàlis rpg, a megjelenés sajna még arrébb lesz, de legalàbb lesz idöm addig újra kitolni.
6.
6.
kryszisz
#4: Na, ezt sem tudtam látod, azt hittem még mindig Deep Silver a cucc. Nekem eddig kimaradt az első rész, 2 hete kezdtem neki, de azóta valami iszonyat módon beszippantott, kb. le sem tudom tenni. Hát, ahogy láttam PC-n baromi szép a játék, PS-en sem ronda, de a látótávolság siralmas, és egy-egy településre berongyolva mondjuk lóval kell idő a programnak, míg betölt mindent, addig meg lazán el lehet akadni láthatatlan, vagy csak fejből álló NPC-ben, ami kicsit zavaró. Plusz sima térkép/inventory megnyitáskor is hajlamos másodperceket gondolkodni, ami szintén megakasztja az élményt. Ettől függetlenül ha sikerül optimalizálni konzolokra, akkor szerintem maradhat az engine, mert prezentáció szinten nem rossz amit látunk:)
5.
5.
DragonBleacPiece
Én nagyon sokat játszottam az első résszel, és egy többször végigjátszható nagyon hangulatos rpg. Mindig öröm volt a kószálás közben találni valami régi romot, űrhajót, és felfedezni, a jetpack is hasznos volt.
4.
4.
crytek
KC2 ről elvileg annyi van hogy a Prime Matter az új kiadó, de készülget. Kiváncsi vagyok marad-e a Cryengine vagy áttérnek másra
3.
3.
kryszisz
Ez volt az egyik bejelentés, amit nagyon-nagyon vártam az E3-on (a másik a Kingdom Come 2, de sajnos nem bizonyultak igaznak a pletykák-.-). Szerencsére megtörtént a reveal, a Piranha Bytes az egyik kedvenc RPG csapatom, imádtam az első részét, még annak ellenére is, hogy a PS4 verzió sok szempontból egy hulladék volt. Úgyhogy szeretettel várom a folytatást, ez talán az első olyan játék a készítőktől, amiben még a fő történetszál is érdekel, eléggé felcsigázó volt a cliffhanger. Csak a balance-szal kezdjenek valamit, mert a végére én olyan overpowered lettem, hogy a fő ellenfél ha jól emlékszem 4-5 lövés volt nyíllal, kb. másfél-két perc alatt abszolváltam a harcot:D Azért remélem megérjük még, hogy újra Gothic-on dolgozzanak a srácok-lányok:)
2.
2.
BloodyDeath
Ebből is a gyűjtőit fogom megvenni....ha lesz. Igaz nem volt nagy szám az előző része, és a gyűjtői kiadás végett vettem meg. Viszont én tényleg élveztem. Nekem pozitív csalódás volt a játék. De tény!!! Nem a legjobbak közé sorolandó játék.
1.
1.
crytek
Koming szún azt egy nyamvadt gameplayt nem voltak képesek villantani :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...