Death Stranding - új előzetesen a rendezői változat

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 8.
  • Videó
Link másolása
A hónap második felében érkezik PlayStation 5-re a Death Stranding rendezői változata, ami a közelgő premier alkalmából kapott egy friss, Hideo Kojima rendezte kedvcsinálót.

A Death Stranding: Director's Cut szeptember 24-én jelenik meg, kizárólag PlayStation 5-re. A bővített változat nem csak az új konzol képességeihez igazított látványvilágot, hanem játékmenetbeli újdonságokat is ígér. Ennek megfelelően sosem látott küldetéseket teljesíthetünk, illetve vadonatúj eszközöket is kapunk majd a csomagjaink szállításához.

A játék két évvel ezelőtt megjelent eredeti változatáról írt cikkünket itt melegíthetitek fel.

18.
18.
momant
#7: nem mond ilyet. tetszésrôl nem is beszél :) . ha azt mondom a kínai nyelv tanulàsához jó memória , vizualitás és hallás kell , az nem azt jelenti , h akinek nem tetszik a nyelv, ezekkel ne rendelkezhetne...
17.
17.
JohnSpartan
#16: Köszönöm!

Ès valóban igazad van! Sokkal jobban átèrzed a sztorit ha a játèkmenettel együtt kapod meg. Szeretem a sztori központú játèkokat ès ilyenkor próbálok ráhangolódni a karakterekre meg a törtènetre de, sajna itt nem nagyon tudtam volna.
Mindent egybe vève egyáltalán nem szar ès mèg csak közepes sem a jàtèk, csak nekem nem jött át a játèk rèsze. Ennyi!
16.
16.
#14: Na igen, pont ezért lehet elmondani, hogy ez a játék egyszerűen nem mindenkinek való, vagy nem mindenkinek lesz a kedvence. Ha neked nem tetszik az nem a te hibád, vagy nem a játék hibája. Igazából van ennek egy saját tempója, saját kihívásai és hangulata, amire azt lehet mondani, hogy lassú. Közben elgondolkozol a történteken, vagy azon, hogy mi vár rád ott, ahová mész. Ugye mondod, hogy számodra ingerszegény, ami nem baj, mert tényleg nem egy pörgős akció cucc és lehet, hogy te azt szereted pont. Viszont az egész történet úgy van felpítve, hogy az arra fogékonyaknak ez annyi idő alatt teljesedik ki, ameddig tart. Tehát ha megnéz valaki egy videót ami az összes átvezető egymás után, úgy kvázi nem sok értelme van, mert azok a dolgok a történetben nem percenként jönnek egymás után. Tehát először mész a baba nélkül, aztán megkapod, aztán megszereted és később elveszted egy időre. Aggódsz érte (mármint te, a player is) és valóban hiányzik a játékmenetből, arról nem is beszélve, hogy nehezebb is lesz nélküle. Ha ezt megnézed egy összefoglalóban, akkor mondjuk 1 óra alatt totál nem jön át az egész, mert mondjuk a játékban ez 30-40 óra után is lehet és akkor még csak a játék közepén vagy. Vagy a jó videó a jó színésszel is csak akkor üt és jön át jól, ha már végigküzdötted magad odáig, megélted az utat és elérted azt a pontot.

Végső soron ki tudnám fejteni normálisabban is, de az blog méret lenne és most nincs időm. Talán annyi a lényeg, hogy nem minden játék való mindenkinek és nem a játékos, vagy a játék a hibás. Viszont amiről tudjuk, hogy nem nekünk való, azt érdemes elengedni, nem megvenni és bár meg lehet nézni egy összefoglalót nem a játékélménnyel való teljes élmény jön át belőle.

De csak neked, itt van egy gyors és rövid összefoglaló róla:

https://www.youtube.com/watch?v=zg2Y5rxlg-M&ab_channel=Whitelight
14.
14.
JohnSpartan
Nem vittem vègig, nem is játszottam vele csak max 1-2 órát de, szerintem sokkal jobb lett volna ha ezt inkább meg filmesítik vagy sorozatot csinálnak belőle. Nagyon monoton a játèk menet ami teljesen kicsinálja a sztorit szerintem. Nem is sèta szimulátor ez hanem túra szimulátor... Èn konkrètan majdnem bealudtam rajta annyira ingerszegèny a játèk. A sztori nagyon èrdekelne mert már az elejèn nagyon èrdekes ès jó színészek játszanak benne, de maga a játèk felejtős számomra. Majd lehet vègignèzek egy összefoglalót belőle.
13.
13.
zozo76hun
#12: Minden percet elveztem a DS-nek, nalam nagyon utott. Ugyhogy johet a kibovitett verzio is. Az meg hogy masnak nem tetszik, reszemrol NAGY IVBEN... ... . .. . ... :D
12.
12.
Szegény DS most kapott :)

Tök meg tudom érteni azokat, akik egy foshalmaznak tartják, mert minden panasznak van alapja. Én továbbra is úgy vagyok vele, hogy nekem bejött, de magam sem tartom egy hibátlan, vagy tökéletes játéknak. Van egy íve és egy hangulat, ami a játékban van és az elkapott, de persze én eleve az a fajta vagyok, aki nem áll meg mellékküldetésezni meg farmolni. Picit néha, ami jól esik. Nálam nincs szó erről az új kiadásról és ha lenne sem venném meg. Tehát ha esetleg timed ex, akkor sem veszem majd meg egy év múlva sem. De szerintem a teljesen rossz játék az nem ilyen. Vagyis az én ízlésemnek legalábbis.
11.
11.
Nothing
#4: A zongoristás/belesz*rós vicc jutott erről eszembe...
10.
10.
logic5
A játék gyönyörű grafikailag, de tartalmilag egy szar! Unalmas, vontatott... Na lehet szidni engem is.
7.
7.
Őrnagy
#4: Tehát a saját alkotásáról azt mondja, hogy akinek az nem tetszik, az nem elég intelligens. Hm.
6.
6.
momant
#5: bírom az öreget, a mûvészetet, ízléskülönbözôségeket.
5.
5.
momant
#4: részemrôl irónia volt
4.
4.
Kakaoo
#1: Kojima is megmondta: Bizonyos játék inteligenciára és befogadó képességre, valamint nyitottságra szükség van ahhoz, hogy megértsd a játékot. Akkor nem te voltál a célközönség.
3.
3.
Macifasz
Csak 5 perces a launch trailer? Pfff. Csalódtam Kojimában. :-D
2.
2.
Ooorky
#1: Inkább fogyatékosság.
1.
1.
momant
3-2-1...de a death stranding szr, ha élvezted az csak illúzió : D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...