Futottak még a PlayStation Showcase-en

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 10.
  • Videó
Link másolása
A Sony lényegében mindent ellőtt a PlayStation Showcase-en, amit lehetett, nagy bejelentéseket és látványos trailereket kaptunk. Ezek után nem meglepő, hogy a "futottak még" hírünk is tömve van nagy címekkel!

Deathloop (PC, PS5)

Noha már itt van a kanyarban a megjelenése (szeptember 14.), egy újabb előzetest nem árthat megnézni az Arkane legújabb lövöldéjéből.

 

Grand Theft Auto V (PS5, Xbox Series X/S)

Habár korábban novemberi megjelenést ígért a Rockstar, végül csak 2022 márciusában érkezik a Grand Theft Auto V next-gen konzolokra szabott kiadása. A Grand Theft Auto Online önállóan futtatható változatban is elérhető lesz, ezt a PS5-tulajok ingyenesen (és exkluzívan) tölthetik majd le az első három hónapban.

Kid A Mnesia Exhibition (PC, PS5)

A Radiohead és az Epic Games közös projektje novemberben érkezik, és a zenekar Kid A, illetve Amnesiac című albumait veszi alapul - amelyeket egyébként épp most készülnek újra kiadni. 

Marvel's Guardians of the Galaxy (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)

Talán az aláfestő muzsika teszi (ami a fiktív Star-Lord Band munkája), de ez eddig a legjobb előzetese a Marvel's Guardians of the Galaxynak, itt ül a leginkább a Galaxis Őrzői-hangulat. Október 26-án megjelenés.

Project EVE (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

A dél-koreai fejlesztésű Project EVE még 2019-ben mutatkozott be, a PlayStation Showcase-en pedig újabb látványos kedvcsinálót kaptunk a hack & slashből, amelyben vissza kell foglalnunk a Földet a hódító NA:tive-októl.

Rainbow Six: Extraction (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Stadia, Luna)

Új kedvcsinálóval jelentkezett a PvE-re kihegyezett, parazitairtós Rainbow Six. Csekkoljátok!

Tchia (PC, PS4, PS5)

Nyitott világú kalandjáték, amelyben megszállhatunk mindenféle állatot, és még ukulelézni is tudunk. Érdekesség, hogy bár a játékot eredetileg Steamre és Stadiára is beígérték, ezeket a változatokat végül lefújták a fejlesztők - legalábbis egyelőre biztosan. (PC-n az Epic Games Store-ban keressük majd!)

Vampire: The Masquerade - Bloodhunt (PC, PS5)

A Vampire: The Masquerade világában játszódó battle royale jelenleg épp a korai hozzáférésű változatával győzködi a játékosokat PC-n, a PlayStation Showcase-en azonban kiderült, hogy még idén eljut PS5-re is.

Bónusztartalom: a PlayStation legújabb élőszereplős reklámja

2.
2.
crytek
#1: Multiplatform... jön a fent leírt gépekre pc + xbox
1.
1.
Neo1989
A Project Eve az PS5 exclusive.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...