Újabb Project Gotham Racing 4 videó érkezett

  • Írta: nimat16
  • 2007. május 10.
  • Hír
Link másolása
Új videó bukkant fel a neten a Project Gotham Racing 4-ről, melynek központjában az új játékelemként megjelenő időjárás,azon belül is az esős idő áll.
Új videó bukkant fel a neten a Project Gotham Racing 4-ről, melynek központjában az új játékelemként megjelenő időjárás,azon belül is az esős idő áll. A hírek szerint az időjárás nagyban befolyásolja majd az autók viselkedését - ugyan még csak egy korai build-ről van szó, de a kocsik már most elképesztőek!


4.
4.
kharami
a frozával nem értek egyet, hogy szebb! sztem sokkal ocsmányabb!

ég és föld a porsches és ferraris, meg a Lanceres és a mostani képek közt a külonbség!sztem
3.
3.
nimat16
korai build!még nagyon messze van a befejezéstől.A forza motorsport 2 is annál szebb lett minél későbbi képeket mutattak belőle!
2.
2.
tjames
Hát kicsit durva Dzsekk hsz-a, de valójában én is így éreztem. Az aszfalton (és a motorháztetőn sem) nem cseppennek az esőcseppek, csak elvésznek a semmibe, holott a talaj, (és a kocsi kasznija) vizes mint állat. Csak azért nem fogalamaztam volna oly szárazon mint Dzsekk, mert úgy érzem mintha telhetetlenek lennénk, mert amúgy marha szép. De tényleg vannak apróságok...
1.
1.
Az eső aszfalton szvsz pocsék, az emberek ostobán tapsikolnak kocka fejjel, és nagyban kivan írva a Microsoft név, ami irritál.. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...