Játékshow-val jelentkezett a TinyBuild

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy évtizede foglalkozik már videojátékokkal a TinyBuild, független fejlesztésű alkotások kiadójaként szerzett nevet magának. Most is mint kiadó tartott saját műsort, amelyben a közeljövőben megjelenő játékait prezentálta.

Elég sűrű nyarunk volt a videojátékshow-kat tekintve, és hiába az évszakváltás, még mindig nem értünk a végére. A közeljövőben a THQ Nordic bejelentkezését és a Tokyo Game Show-t is várhatjuk, de útközben a kicsiknek is akad hely. Az indie játékokra szakosodott TinyBuild állt elő ma egy saját műsorral, amelyben hét, általa gondozott címnek szorított helyet.

A teljes műsort itt megtaláljátok, magukért a játékokért pedig tekerjetek tovább!

Despot's Game (PC)

A Despot's Game egy auto-battler, amelyben arénák tucatján navigáljuk át folyamatosan fejlesztgethető emberkéinket, és ha elég ügyesek vagyunk, a gépi ellenfelek után más játékosokkal is összekerülünk. Kiderült, hogy október 14-én kezdi meg a korai hozzáférést a Steamen, de már kapott egy kipróbálható demót is.

Happy's Humble Burger Farm (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One, Xbox Series X/S)

Az év utolsó negyedévében számíthatunk a Happy's Humble Burger Farm megjelenésére, amely ráadásul a korábban megerősített PC mellett más platformokra is befut. Ebben a PS1-es címeket idéző horrorjátékban egy gyorsétterem rémületes kabaláit kell túlélnünk.

Hello Neighbor 2 (PC, Xbox One, Xbox Series X/S)

Mr. Peterson továbbra is szereti hét lakat alatt tudni mocskos titkait, de mi persze változatlanul szeretjük beleütni az orrunkat mindenbe. A Hello Neighbor 2-ben folytatjuk a szimatolást, és ezúttal négy percen át nézhetjük, milyen új módokon ténykedhetünk.

SpiderHeck (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One, Xbox Series X/S)

A műsorban bemutatkozott az egyszemélyes Neverjam által fejlesztett SpiderHeck, amely egy pörgős és látványos partijátéknak ígérkezik. Együtt vagy egymás ellen vívhatunk majd ebben a játékban, méghozzá fénykardokat és gránátvetőket lóbáló neonpókok képében, akik a saját hálóikat is bevethetik a gyors mozgás érdekében. A megjelenés 2022-ben várható, de a bétája már elérhető. 

The Bookwalker (PC)

A The Final Station alkotóinak következő játékában egy írót irányítunk, aki képes alámerülni a különféle regényekben. Könyvről könyvre járva kell fejtörőket megoldanunk, miközben olyan legendás eszközöket csaklizunk el saját használatra, mint a Varázsfuvola, az Excalibur vagy a Mjölnir. 2022-re tervezik a megjelenést, de már lehet jelentkezni tesztelőnek – az október eleji Steam Next Festen pedig demóval is jelentkezik a játék.

Tinykin (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One, Xbox Series X/S)

A Tinykinben, a Pikminhez hasonlóan, egy csomó kis lényecske siet a segítségünkre, hogy a puzzle-platformer megannyi kihívását megoldhassuk – ugyanakkor a felfedezésnek is fontos szerepe lesz. A műsorban megtudtuk, hogy a megjelenésre 2022 nyarán számítsunk, és emellett bejelentették a teljes platformlistát is.

Trash Sailors (PC, PlayStation 4, Switch, Xbox One)

A Trash Sailorsnek még pontos megjelenési dátuma nincs, de a demóját már kipróbálhatjuk a Steamen. Akár négyen is összefoghatunk, hogy egy szeméttel teli óceán hullámain váljunk tengerészekké, miközben hulladékot gyűjtünk, kalózokat ijesztünk el és krokodilokkal kelünk birokra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...