Folytatást kaphat a Call of Duty: Modern Warfare

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 15.
  • Pletyka
Több forrás is megerősíti, hogy a jövő évi Call of Duty-epizód a Modern Warfare folytatása lesz, amelyben a kolumbiai drogkartellek között kell majd rendet tennünk - természetesen az Infinity Ward tolmácsolásában.

Tegnap óriásit szivárgott a GeForce Now adatbázisa, és bár az NVIDIA szerint a lista tömve van tesztelésre szánt, kitalált címekkel, az új Call of Duty munkacímét így is sikerült megszellőztetni: Tom Henderson, aki legutóbb Battlefield-fronton látott el minket számtalan infóval, azt állítja, hogy a Project Cortez a jövő évi Call of Duty kódneve, és egyébként a Modern Warfare 2-t takarja.

Az értesüléseit később a VGC, majd az Eurogamer forrásai megerősítették, így lényegében biztosak lehetünk benne, hogy az Infinity Ward visszatér az elmúlt évek legjobban sikerült Call of Dutyjához egy újabb felvonással. Az előzetes hírek szerint a folytatás a kolumbiai drogkartellekkel vívott harcokra fókuszál, és innen ered a munkacím is: Felix Cortez ezredes a hasonló témára építő, 1994-es Harrison Ford-film, a Végveszélyben főgonosza volt.

Akárhogy is, az Activision egy jó darabig biztosan nem fogja megerősíteni a játék létezését - az elmúlt időszak tapasztalatai alapján szűk egy év múlva jelenthetik be az új részt.

1.
NemecsekErno
Nevetséges, ahogy a CoD kinosan próbálja meg elkerülni az aktualitásokat a sorozataival.
Az előző a már senkit nem érdeklő és fenyegető közel-keletet elnyomó oroszok elleni küzdelemről szólt, a következő meg drog kartellekről?

Kinaiak, valaki?
A Battlefield legalább mer bátran hozzányúlni a témához, azt meg kell nekik adni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...