Képregény is érkezik a Call of Duty: Vanguard mellé

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 16.
  • Cooltúra
Link másolása
A Call of Duty: Vanguard szereplői a szokásosnál is több figyelmet kapnak majd, mind a kampányban, mind pedig a többjátékos módban. A Sledgehammer még egy képregénnyel is megtámogatja a játékban feltűnő hősöket.

Múlt hónapban, a Gamescom nyitóceremóniáján elsőként láthattuk a Call of Duty: Vanguard sztorimódját, azon belül is a sztálingrádi missziót, amely Polina Petrova tragikus történetéből emelt ki egy szeletet. Úgy tűnik, hogy a játékon kívül is megismerkedhetünk majd az orosz mesterlövésszel (és vélhetően a Vanguard többi főszereplőjével), a Sledgehammer Games ugyanis a minap bemutatta azt a képregényt, amellyel a csapat az októberi New York Comic-Conra készül:

Valószínű persze, hogy az olvasóink közül nem sokan fognak New Yorkba repülni a füzetért, a jó hír viszont az, hogy napokon belül mindnyájan megismerkedhetünk a játékkal közelebbről is. Érdemes ugyanis észben tartani, hogy a Call of Duty: Vanguard bétatesztje ezen a hétvégén válik nyilvánossá mindenki számára, vagyis ha minden jól megy, holnaptól már minden célplatformon, előrendelés nélkül is pörgethetjük az új Champion Hill játékmódot és a hagyományos multiplayert bemutató próbakört.

A korai változatot egyébként mi is kipróbáltunk már: Shifty kollégánk élményeiről itt olvashattok.

A Call of Duty: Vanguard november 5-én érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...