Final Fantasy XIV - íme, az Endwalker új képességei

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 19.
  • Videó
Link másolása
Néhány hónapon belül megérkezik a Final Fantasy XIV legújabb nagy expanziója, az Endwalker, amely alaposan kibővíti a játékosok képességeinek tárházát is. Ezt mutatja be a mai videó.

Sosem volt még olyan népszerű a Final Fantasy XIV, mint az elmúlt hónapokban, erre pedig csak rásegít majd a november végén érkező Endwalker. Az MMORPG legújabb expanziója rengeteg friss tartalmat ígér, melyekről valószínűleg többet is megtudhatunk majd a közelgő Tokyo Game Show révén is, a Square azonban már a nagy műsor előtt közzétett egy majd' 19 perces videót, amelyben az Astrologian, a Bard, a Black Mage, a Dancer, a Dark Knight, a Dragoon, a Machinist, a Monk, a Reaper, a Red Mage, a Sage, a Scholar, a Summoner, a Warrior és a White Mage vadiúj képességeit láthatjuk.

A Final Fantasy XIV elérhető PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön. Az Endwalker november 23-án bővíti ki az online szerepjátékot.

1.
1.
AbsurdShark
A Shadowbringers kiegészítő képességeket demonstráló videója jobban tetszett, ütősebb zenéket tartalmazott, de itt persze a skilleken és az animációkon van a hangsúly. Mindenesetre már nagyon várom a november 23-i megjelenést.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...