Új játékon dolgoznak a Crysis fejlesztői

  • Írta: Daks
  • 2007. május 11.
  • Érdekesség
Link másolása
A Far Cry-t és a Crysis-t is jegyző Crytek ma közzétette a nagy hírt, miszerint kijevi stúdiójuk egy vadi új, CryEngine 2 hajtotta játékon kezdett munkálkodni.
A Far Cry-t és a Crysis-t is jegyző Crytek ma közzétette a nagy hírt, miszerint kijevi stúdiójuk egy vadi új, CryEngine 2 hajtotta játékon kezdett munkálkodni.

Az ukrán stúdió eddig a központi fejlesztőcég keze alá dolgozott, ám az utóbbi másfél évben annyit fejlődtek a programozók, hogy egy teljesen saját projekt fejlesztését is el merték vállalni. A nagy hírt szétkürtölő Faruk Yerli managing director állítása szerint a játék tükrözni fogja a fejlesztőcég stílusát és irányelveit, melyek függetlenek minden nagy kiadótól. Kíváncsian várjuk mi sül ki belőle.
14.
14.
QUAKE.5
Yokozuna konzol grafika sohasem érheti utol a pc grafikát föleg ha az

NVIDIA kiadja a G9-es szériát.

a crysis 7 honapon belülkijön és mindent letarol!.

13.
13.
KD
12.
12.
Constantin00
Haha!:D Remélem vmilyen Stalker tipusú, keleti gamma lesz!
11.
11.
KD
hogy hogy nem bírja 360 crysist???
10.
10.
Madd Dogg
ja, eg variáltak a dx10-zel is, de mivel a konzolokban csak hasonló szintűre tudják frissíteni a dx9-et, a fejlesztők elzárkóztak az ötlet elől, mondván: Nem akarjuk gazdasági és üzleti okok miatt a játékot "elcsúfítani", lehúzni, nem azért fejlesztettünk és dolgoztunk, hogy egy lebútított változatot adjunk ki a kezünkből.... végül kiderült, hogy a PC azért szépen le tudja butítani, mert dx9-es kártyákon is szépen fut majd, csak egy rakás effekt kimarad. na de az mégiscsak képes full grafra is, míg a mostani konzolok nem.
9.
9.
Madd Dogg
nem akarok újabb vitát, de úgy volt, hogy Crysis nem jön konzolra, mert a tesztek szerint nem bírta a ps3 sem. és az keményebb a 360-nál... nekem mind1, me se box, se ps3, meg jó gép sem. de azért örülök h PC exkluzív. "nektek" van GTA4, "nekünk" Crysis. amúgy meg mindenkinek van minden, csak pénze nincs senkinek.
8.
8.
ldavid
ja a kijevi stúdiójuk, OK :D
7.
7.
ldavid
milyen ukrán studió? a Crytek tudtommal német



amúgy a PC Guru volt kint Frankfurtban, és a PS3 kutatási zóna így nézett ki: "négy PC, nyolc monitor és két, rendkívül gondterhelt programozó" xD
6.
6.
Daveout
Most hogy kicsit megnyugodtam boccs mindenkitől akit felkavart volna trágár üzenetem. ez rád nemvonatkozik "névtelen látogató"
5.
5.
Daveout
JA bocss az 5ös én voltam...mondanivalóm meg a 7esnek szólt!
4.
4.
Daveout
5:.....Őőőőő mit is akartam???...Megvan...A KURVA ANYÁD! És leszarom ha emiatt kidobnak az oldalról...Bár 1 kicsit sajnálnám!
3.
3.
Daveout
Nem gondoltam volna h irományom ilyen reakciót vált ki belőlet "BrutANAL" Játszál csak a kis számítógépeddel.640es felbontásban majd a Crysisel mert magasabb felbontással úgy sem fog működni. Ja és hogy honnan tudom milyen géped van...elég volt elolvasnom a hozzászólásodat...ilyen primitív embernek ugysincs jobb gépe.
2.
2.
Daveout
Előre is jóétvágyart hozzá Daks!:) Persze csak vicceltem...No mind1...ezek is ilyenen törik a fejüket ahelyett hogy a Crysis 360ra átírásával foglalkoznának!
1.
1.
Daks
nem tudom, de egyek mérget, ha nem szerepel majd benne a "cry" szó :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...