A Crystal Dynamics is besegít az új Perfect Darkba

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 24.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft tavaly jelentette be, hogy visszatér a Perfect Dark-sorozat, amelynek új részén a frissen gründolt The Initiative dolgozik. Most kiderült, hogy nem egyedül teszik: a Crystal Dynamics is csatlakozik társfejlesztőként.

Az új Perfect Dark-játékról még nem sokat tudunk. A tavalyi The Game Awardson derült ki, hogy készül, méghozzá a fejlesztőveteránokból verbuvált The Initiative keze alatt, de az első CG-előzetest leszámítva mást nem kaptunk hozzá. A mai hírrel sem leszünk sokkal okosabbak azt illetően, mit tartogat a kémjáték, de jó hallani, hogy a projekt nem süllyedt el.

A The Initiative a Twitteren jelentette be, hogy összefog a Square Enix alá tartozó Crystal Dynamicsszel, akiknek az újabb Tomb Raider-játékokat vagy a Marvel's Avengerst köszönhetjük. Noha az új Perfect Dark eddig a Microsoft belsős projektjének tűnt, a társulás olyan szempontból nem meglepő, hogy a The Initiative alapítói között megtaláljuk Darrel Gallaghert, a Crystal Dynamics egykori főnökét, illetve Daniel Neuburger, a 2013-as Tomb Raider rendezője is a Santa Monica-i csapatot erősíti.

A Perfect Dark PC-re és Xbox Series X/S-re fog megjelenni, de még hozzávetőleges dátumunk sincs hozzá.

3.
3.
adamsfamily
#1: Fps lesz,de ezt már leírták egy párszor.
2.
2.
crytek
Hát ha ilyen avangers féle munkát végeznek akkor sajnos ez kuka lesz
1.
1.
Anti4730
Remelem tps lesz, es nem fps. Amugy a perfect dark zero multiban jó móka:))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...