Company of Heroes 3 - fejlesztői videó érkezett

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 24.
  • Videó
Link másolása
Az elmúlt évtized egyik legnagyszerűbb valós idejű stratégiai játéksorozata jövőre megkapja a harmadik részét. A fejlesztésben ezúttal komoly szerepet vállalt a közösség is - erről szól a legújabb fejlesztői videónapló.

Egy kiadós videónaplóval jelentkezett a Relic Entertainment csapata, így esélyt kapunk rá, hogy mi is belessünk az új Company of Heroes kulisszái mögé - és nem mi leszünk az elsők. Tudniillik ugyanis, hogy a harmadik rész fejlesztésének menete egészen rendhagyó volt abból a szempontból, hogy a kanadai stúdió már a kezdetektől a tervezőasztalhoz hívta a játékosokat.

A profi játékosokból, streamerekből, kommentátorokból, pályakészítőkből és általánosságban a közösség tagjaiból álló csapat ugyanis a fejlesztés megkezdése után már hónapokkal kézhez kapta a játék korai változatait, a Relic pedig a visszajelzések mentén alakította a játékot - többek közt ennek köszönhetően vált a harmadik rész központjává a nyitott, nonlineáris kampánytérkép is.

A Company of Heroes 3 Olaszországba, illetve Észak-Afrikába vezényli a második világháború stratégáit. A játékot idén júliusban jelentette be a Sega és a Relic Entertainment, aki pedig igazán közelről figyelte az új epizód alakulását, az a pre-alfa változatot már akár ki is próbálhatta. Reméljük, hogy a többieknek sem kell már sokat várniuk a játékra, hiszen a stúdió az idei év végére ígérte a megjelenést, fix dátumot azonban továbbra sem kaptunk.

2.
2.
Lorthirash
#1: Az első rész lényegesen jobb játék mint a második rész főleg akkor ha a multiplayert nézzk, sokkal jobb a balance a játékban, meg valahogy az egész.
Ez a 3. rész kicsit ahogy én elnéztem első részre hasonlít amit én nagyon szeretek mai napig, ez bíztató.
1.
1.
markoci555
annyira nem követtem a játék alakulását, de szerintem ezek igazán jó hírek, lassan megbarátkozok fejben ezzel az új kampánystílussal is, mert nekem eddig rts=lineáris kampányt jelentett eddig

jó lenne ha többen csinálnák ezt a közösségbevonást, singleplayer-nél nem annyira fontos, de multi játékoknál hihetetlen mennyire le tudják sz***ni a közösséget a készítők

pont most vagyok az első rész végén, iszonyat milyen jó játékot hagytam ki eddig, utána tervezem is hogy nekiugrok a 2-nek is, mert az rántott be először még régebben ingyen hétvégén
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...