Ezek lehetnek a PS Plus októberi játékai

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 27.
  • Pletyka
Link másolása
A francia Dealabs fórumán helyesen megnevezték idő előtt a PlayStation Plus szeptemberi játékait, a szivárogtatók pedig most ismét visszatértek. Lássuk, milyen címekre érdemes várnunk az előfizetésünkkel!

Alig egy hónappal ezelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy a Dealabs fórumán idő előtt kiszivárogtak a PlayStation Plus szeptemberi játékai. Ezek az információk helyesnek bizonyultak, és mivel a forrás ezúttal is azonos, jó esély van rá, hogy ezúttal sem találgatásról van szó. Mindezek ellenére természetesen érdemes fenntartásokkal kezelni a híreket, ha azonban ezúttal is helyes a füles, akkor a Hell Let Loose, a Mortal Kombat X, illetve a PGA Tour 2K21 lehet majd a miénk az online előfizetés mellett.

Az október 5-én újgenerációs konzolokon is debütáló Hell Let Loose egy igazi keményvonalas online lövölde, amely 50v50-es felállásban ereszti egymásnak a játékosokat a második világháború hadszínterein. Értelemszerűen ez a játék kizárólag a PS5-ös felhasználók jussa, amíg az előző generáció játékosai a 2015-ös Mortal Kombat X-ben vagy a 2K idei golfjátékában lelhetik majd az örömüket. A szivárogtatók szerint egyes országokban a Sony más játékkal helyettesíti a NetherRealm verekedős játékát, azt azonban nem tudtuk meg, hogy ez mely régiókat érintheti, illetve azt sem, hogy melyik játék érkezhet helyette.

6.
6.
DarkCrash
Ha ez igaz akkor megint egy jó gyenge hónap.
4.
4.
KopyAti
Hát pedig a MKX-nek örülnék, mert eddig az kimaradt!
1.
1.
Zisten
Hell Let Loose nagyon jó lenne.
Igaz nincs még PS5öm, de ha lesz ezt nagyon szeretném.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...