Idő előtt lepleződött le az új The Crew-játék

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 27.
  • Pletyka
Link másolása
Egy adatbányásznak köszönhetően, úgy néz ki, idő előtt lebukott a The Crew-sorozat új felvonása, ami az ipari bennfentesként is ismert Tom Henderson szerint egyfajta reboot lesz, mert a Ubisoft nem volt elégedett a második rész eladásaival.

Egy RacingGameGuru0300 nevű felhasználó a Redditen számolt be róla, hogy a The Crew 2 adatait túrva rábukkant egy Project Orlando nevű fejlesztésre. Az adatbányászat során képeket is sikerült találnia, amelyeket ugyan megosztott a publikummal, de feltételezhetően a Ubisoft kérésére ezeket végül eltávolították. Az adatokból az is kiderült, hogy a készülő projekt helyszíne Hawaii lesz, és van benne egy All Star névre keresztelt játékmód is, ami erősen épít a battle royale-játékok sajátosságaira. 

Nem sokkal később aztán az ipari bennfentesként is ismert Tom Henderson egy Twitter-bejegyzésben tulajdonképpen megerősítette, hogy a Ubisoft tényleg dolgozik egy új The Crew-játékon, ami The Crew: Orlando néven fut, és többek között a vezetéshez kapcsolódó engine is teljesen új lesz majd benne. Henderson úgy tudja, eredetileg a The Crew 2 kiegészítőjeként készült a játék, de a Ubisoft nagyon nem volt elégedett az eladásokkal, így a projekt jobban kinőtte magát. Olyannyira, hogy valószínűleg a sorozat rebootjaként tekinthetünk majd az új felvonásra. A projekt állítólag pre-alfa állapotnál tart.

7.
7.
crytek
#4: Amit sose mondtak hogy milyenek maradjunk annyiban... :)

Az hogy horizon 4-nél 12 millióan játszották az tudod mi? Egy nulla info. Ebből simán lehet 10 millió 1$-ért csapatta game passba amivel aztán ku** sokra nem mennek :)
Ami biztos 1 milliónál többet adtak el belőle mert steamen már 1-2 millió között van a steamspy-on...
6.
6.
Anti4730
Hat jo lenne mar valami autos jatek ami open world es nem kaka, forza jo, de szerintem hamar unalomba fullad az is, need for speed heat szerintem fasza lett, de uj need for speedbek se hire se hamva, mas open world autos jatek meg egyszeruen nem letezik vagy meg nem jott ki. Szoval ja, remelem nem valami okadek szart adnak ki megint, mert a crew 2 eleg bena lett.
5.
5.
Verte meg  a rivotrill
4.
4.
ATi0021
A Crewnak az a baja, hogy még árkádnak is túl gyerekes. Jobban tették volna, ha már megvették az Eden Games fejlesztőket, akkor a TDU vonalat viszik tovább. Lásd Forza Horzion, ami köszöni szépek az eladások. :)
1.
1.
Aanash
A crew játékkal csupán annyi volt a gondom, hogy eléggé életszerűtlen volt a kocsiból repülőbe váltás. Ugyanez a bajom riders republic és a steep esetében is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...