Battlefield 2042 - jövő héten indul a béta

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 29.
  • Korai verzió
Link másolása
Egy keveset késve ugyan, de végre a kanyarba ért a Battlefield 2042 nyílt bétatesztje. Ne csináljatok programot jövő hétvégére, hiszen titeket is várnak a 128 főt számláló ütközetek!

A Battlefield 2042 megjelenésével együtt annak a nyílt bétája is csúszott egy keveset, tegnap este azonban az EA és a DICE végre leleplezte a próbakör időpontját. A grandiózus csatákat ígérő online lövöldét október 6-tól október 9-ig próbálhatja ki a nagyérdemű minden célplatformon, az első két napon azonban csak az előrendelők és az EA Play előfizetői indulhatnak bevetésre, pénteken és szombaton viszont már mindenki más is csatlakozhat a bulihoz - az előtöltés október 5-én kezdődik. Érkezett egy kedvcsináló is a bétához, csekkoljátok le!

A próbakör során egyetlen térkép, az Orbital lesz elérhető, mégpedig a klasszikus Conquest játékmódban. A jókora pálya ismerős lehet a korábbi előzetesekből, ez ugyanis a trailerekben látható rakétakilövés helyszíne. A mérkőzések során néha mi is tanúi lehetünk majd a felszállásnak, ilyenkor pedig garantált, hogy kő kövön nem marad majd a környéken. A korai verzióban játszhatóvá válik néhány specialista is - egész pontosan azzal a négy katonával játszhatunk majd, akiket már egy korábbi előzetesben is bemutatott a DICE csapata.

Ami pedig a teljes játékot illeti, a Battlefield 2042 november 19-én érkezik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...