Sötétebb hangvételű lesz a Marvel's Spider-Man 2

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 30.
  • Hír
Link másolása
A Marvel kreatív alelnöke, Bill Rosemann a This Week in Marvel podcast vendége volt, ahol elárulta, hogy a nemrég bejelentett Marvel's Spider-Man-folytatás hangvételében olyan lesz, mint A Birodalom visszavág.

Bill Rosemann, a képregényóriás kreatív alelnöke nemrég a This Week in Marvel podcastben vendégeskedett, ahol többek között az Insomniac Gamesnél készülő két Marvel-játékról is megemlékezett.

Így derült ki, hogy a legutóbbi PlayStation Showcase-en leleplezett Spider-Man-folytatás sokkal sötétebb hangvételű lesz, mint elődje. Rosemann azt mondta, hogyha az első felvonás volt a Csillagok háborúja, akkor a második epizód olyan lesz, mint A Birodalom visszavág. Ha azt nézzük, hogy Peter Parkernek és Miles Moralesnek ezúttal Venom lesz az egyik ellenfele, akkor a darkosabb hangvétel nem is tűnik meglepőnek.

A Marvel kreatív elnöke a Marvel's Wolverine kapcsán pedig annyit árult el, hogy érdemes jó alaposan megnézni a játékot bejelentő kedvcsinálót, mert az tele van mindenféle rejtett utalással. Korábban mi is megemlékeztünk néhányról. Rosemann azt is elmondta, hogy egyelőre még nem állnak készen a játék pontos megjelenési dátumának bejelentésére.

A Marvel's Spider-Man 2 valamikor 2023-ban jelenik meg. Mindkét játék kizárólag PlayStation 5-re készül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...