Továbbra is készül a Five Nights at Freddy's-film

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 1.
  • Cooltúra
Link másolása
A Blumhouse vezérigazgatója szerint továbbra is készül a Five Nights at Freddy's-film, de elismerte, hogy nehezen megy a megfelelő forgatókönyv megtalálása, és hogy Chris Columbus rendező is kiszállt a projekt mögül.

Jason Blum, a Blumhouse vezérigazgatója a Collidernek erősítette meg, hogy továbbra is készül a Five Nights at Freddy's-film. Elismerte ugyanakkor, hogy a projekt második rendezője, a számos klasszikust jegyző Chris Columbus is kiszállt az adaptáció munkálataiból.

A film alapvető problémája, hogy nehezen találnak hozzá megfelelő forgatókönyvet: Blum szerint több szkriptet is írtak már, azonban ezek közül egyik sem volt elég jó. A sorozat atyjának, az időközben visszavonult Scott Cawthonnak áldását kell adnia a végeredményre, aki - miután maga is ötletelt a sztorin - szintén lenyilatkozta korábban, hogy "vagy jól csinálják meg a filmet, vagy sehogy", és "ha tízszer kell újrakezdenie, akkor tízszer fogja újrakezdeni". 

Cawthon fúrta meg egyébként a Chris Columbus-féle verzió forgatókönyvét is, valószínűleg a rendező ezt követően szakított a projekttel. Ő már a második direktora volt az anyagnak Gil Kenan után - arról még nincs hír, hogy találtak-e új embert az adaptáció élére azóta.

1.
1.
GAMEROD
A Willy mesevilága film eléggé hozta a hangulatát, több nem is kell.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...