Úgy tűnik, nincs messze a felújított GTA-trilógia

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 1.
  • Pletyka
Link másolása
A korábbi szóbeszédek után Dél-Korea korhatár-besorolásokért felelős szervezete is hozzátette a magáét a felújított GTA-trilógiáról szóló hírekhez: úgy tűnik, jön a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, és már nincs is messze.

Dél-Korea korhatár-besorolásokért felelős szervezete már felvette az adatbázisába a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Editiont, ezzel egyre biztosabbá válik, hogy gyűjteményes remasterelt kiadást kap a Grand Theft Auto III, a Grand Theft Auto: Vice City és a Grand Theft Auto: San Andreas.

A csomagról még a nyáron kezdtek el pletykálni, és iparági bennfentesek után a Kotaku és a VGC is megerősítette saját forrásból a létezését. Eszerint az újrázásért a Rockstar Dundee (a néhai Ruffian Games) felel, és PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, Switchre és mobilokra várhatjuk az érkezését.

Habár a megjelenési dátum kapcsán sokféle infót hallottunk, a Kotaku most arról ír, hogy novemberben jöhet a kollekció - első körben konzolokra, míg PC-re és mobilokra 2022-ben érkezik. Várjuk a fejleményeket!

20.
20.
crytek
#19: Nekem ezek jók, sokmillió embernek jók, mások nyomora meg valahogy nem tud érdekelni
19.
19.
Akutyafáját
#17: ne legyél már ennyire értetlen, minek neked remasterelt játékokat játszanod????? töltsd le az eredetit és JÁTSZD ha akarod.. nem tudod megérteni hogy amíg ez a trend van hogy simán ki lehet adni régi játékokat újra és ÚJRA ÉS ÚJRA ÉS ÚJRA egy 16.9 képaránnyal meg bloom filterrel, addig nem fognak új játékok készülni, csak ilyen dedószimulátorok mint a kena, 24 ezer forintért..
18.
18.
Gerzson95
#17: Engem még úgy neveltek hogy a pénzért keményen meg kell dolgozni. Ha lazaság van nálunk én akkor is keresem a munkát mert nem akarok naplopó lenni mint a többség. :)
17.
17.
crytek
#16: Dehogynem. Jön majd még több. Rengeteg jó cím van amit újra kiadhatnának

Nem mellesleg az "ez a szomorú" dologra még egy apróság hogy "nulla munkával mégtöbb pénzt"...

... Gondolom a melóhelyeden, ha azt mondanák elég csak ha huszad annyit dolgozol mint eddig, de a zseton az több lesz, akkor egyértelműen elhajtod őket hogy neked a kevesebb munkáért nem kell a több pénz. Nyilvánvaló.
16.
16.
Gerzson95
#14: És ez a pofátlanság már szinte minden kiadónál fejlesztőnél megtalálható köszönhetően az idióta vevőknek akik tízszer is megveszik ugyanazt a játékot. És pontosan ez a szomorú, hohy mindehol minimális munkával akarnak maximális bevételt szerezni de hogy valamiért megdolgozni, azt már nem. Évről évre kevesebb új játékot kapunk és több remastert. Ennek pedig nem lesz jó vége.
15.
15.
Gerzson95
#14: Szövegértés pls. Csak hogy pont 0 munkával akarnak nagy bevételt szerezni. Na ez a szomorú.
14.
14.
crytek
#13: Te is minek jársz dolgozni pénzt kapsz érte az is szomorú.. Ne járj ne csinálj semmit nem lesz pénzed az biztos jobb lesz
13.
13.
Gerzson95
#11: Hát ez elég szomorú......
12.
12.
D.Sz
Egyébként a Grand Theft Auto: San Andreas megatesztet (Ford Fairlane írása) csak nekem nem tölti be egészen vagy más sem tudja elolvasni a végét?
11.
11.
crytek
#10: Szerintem meg és ő szerintük meg...egy kb már senki által nem vett trióból ismét eladnak 2-3+ millió db-ot 60$-ért
Szóval kb minimál munkával 180+ millió $ bevétel az több mint a semmi...

Sose magadból indulj ki és akkor érteni fogod a dolgokat..
10.
10.
Gerzson95
Szerintem ennek annyi értelme lesz mint a gta 5 remasternek. Semmi....
9.
9.
FrankBlack
#6: +1 minden szavaddal egyetértek. Nagyon ütött akkor az Euphoria engine

https://youtu.be/KoES90f-0pk
8.
8.
Codehook1337
Remelem melle csapjak a storiesokat is. Azok sztem sokunknak kimaradtak
7.
7.
Stranger
Elvileg Unreal Engine-el készül. Szóval elég külsős csapat fíling, nem tudom mennyire veszik komolyan. Mennyire akarnak mindent újracsinálni? Azért ha mai szintre akarunk felhúzni egy open world játékot, abba kell a $$$.
Bár a Mafia-val is megcsinálták.

Ha ezt félgőzzel csinálják, akkor elég sajnálatos. Így hogy mobilokra jön nem fűzök hozzá sok reményt. :D
6.
6.
Anti4730
#5: Hat szerintem a gta4 korszakalkoto volt a maga koraban. Emlekszem mikor haverommal kibprobaltuk, addig egy jatek se csinalt olyan fasza fizikat, csak amultunk haverral peldaul azon, amikor az npc belekapaszkodott a kililncsbe, es huzta az auto maga utan. Ez addig egy jatekban sem volt, es egy jatek se tudott lenyugozni annyira, mint ez. Es szerintem az otodik resz pont hogy butult ehhez kepest szoval szerintem nem epp ket szek kozott ragadt ez a jatek, hanem pont hogy ez hozta el az igazi next gen elmenyt.
5.
5.
markoci555
#1: mert a korához képest egész jó játék, grafikailag szerintem rendben van, és nagyon jó kis fizikája van, sokan leszólják az autókat, vezetést meg ilyenek, de én imádtam, hogy végre nem ez az előre leprogramozott "csőlátású" valami van, hanem érezni a súlyát a dolgoknak, ezt tették igazán a következő fokra rdr2-ben, azért lett a kedvenc játékom szinte azonnal

nézd meg az sa textúráit, pl paródiát lehet csinálni azzal hogy egy tömb az emberek keze, hogy nyitják az ajtókat stb
4.
4.
Heldengeist
#1: Most kapott nem rég egy újrakiadást egybecsomagolva a két DLC-vel. Egyébként a játék nem olyan idejétmúlt grafikailag, hogy szüksége legyen felújításra. Egy nagy felbontású textúra DLC és a mai napig gyalázatos optimalizáció rendbetétele és kész. Még az RDR 2 is ugyanazt a motort használja.
3.
3.
Kovbaj
#1: Én megvettem series X re konkrétan olyan buggos a játék vége, hogy nem lehet végig vinni a játékot. (Helikopteres résznél nem lehet felmászni a helikopterre) A storeban mások is panaszkodtak erre a hibára és senki sem csinál semmit, csak azért nem kértem vissza a pénzemet mert addig el szórakoztatott.
2.
2.
Ooorky
#1: Szerintem a 4. rész pont két szék között a padlóra esete.

A III-VC-SA anno forradalmi volt a 3D-s világával és szabad bejárhatóságával (3. részt megjelenésekor ráadásul a legtöbb PC alig bírta futtatni), ezért sokan nosztalgiával gondolnak rá.

V meg az igazi next gen online dopamin adagoló a mostani fiataloknak.
1.
1.
Anti4730
A gta4-et miert hagytak ennyire sorsára, hogy még csak hír sincs róla? Pedig arra simán ráférne egy remaster, az is már 14 éves játék. Hypolják ezerrel a vice cityt meg san andreast es a gta 5-ot, a neggyel meg ugy csinálnak mintha nem is létezne. Pedig szerintem király játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...