A Konami elnézést kért az eFootball rajtjáért

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 3.
  • Hír
Link másolása
Katasztrofálisan sikerült az eFootball rajtja, egy játék sem kapott még a Steamen annyi negatív értékelést, mint a Konami focis játéka. A kiadó most elnézést kért, és megígérte, hogy helyrehozza a dolgokat.

A Konami hosszú évekre parkolópályára tette a legnagyobb játéksorozatait (igaz, épp most pletykálnak azok visszatéréséről), és csak egyetlen AAA-kaliberű címmel, a Pro Evolution Soccerrel próbált zsonglőrködni. Az már más kérdés, hogy a sorozat szép lassan így is leépült: a paradigmaváltó koncepcióval rajtoló eFootball katasztrofálisan sikerült.

Na, nem a free-to-play modell itt az igazi baj, és azt is lehetett tudni, hogy a játék egy demónyi tartalommal kerül majd fel a digitális boltokba: a játékmenet is borzasztóan sikerült, a különféle bugok és a gyenge karaktermodellek mémszerűen járják körbe az internetet, a játékosok pedig a hivatalos felületeken is hangot adnak nemtetszésüknek - a Steamen jelenleg ez a játék "büszkélkedhet" a legrosszabb értékeléssel.

A Konami a minap közzétett egy üzenetet a Twitteren, amelyben elnézést kér a rajongóktól: "Az eFootball 2022 megjelenése után számos visszajelzést kaptunk a játék egyensúlyát illetően, beleértve a passzok sebességét és a védekezést. Azokról a problémákról is érkeztek jelentések, amelyek az átvezetőkkel, az arckifejezésekkel, a játékosok mozgásával és a labda viselkedésével kapcsolatosak. Nagyon sajnáljuk, és szeretnénk biztosítani mindenkit, hogy komolyan vesszük ezeket, és mindent megteszünk a helyzet javításáért."

A Konami az ígéretei szerint folyamatosan frissíti majd a játékot, javít a minőségen, és bővíti a tartalmat. Októberre már be is táraztak egy frissítést, és folyamatosan fogadják a játékosok visszajelzéseit is.

5.
5.
Gerzson95
#1: Pachinko gépekkel hülyére keresik magukat. :D
4.
4.
TrishtanAG
#2: "Leépítették a veszteséges részlegeket ennyi történt."
Mint a videójátékokat fejlesztő és kiadó részleg. Ugyanis a nyereséget produkáló pacsinkó autómaták szerencse- és nem videójátékok.
2.
2.
Ooorky
#1: Ehhez képest tavaly rekordévet zártak bevételben.
Leépítették a veszteséges részlegeket ennyi történt.
1.
1.
Nothing
Már régóta az jár a fejemben, hogy a Konaminál valami szándékos leépítés megy már vagy 10 éve. Mintha nem akarnának játékokat készíteni, nem kéne nekik az abból befolyó bevétel, csak ülnek a lehetőségeken. Ha magyar cég lenne, már átnevezték volna Nemzeti Konami Alapítvány-nak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...