eFootball Mobil, PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A PES utódja free-to-play üzleti modellel folytatja.

Az eFootball is megkezdte az idei szezont

Méretes frissítés érkezett az eFootballhoz, amely arra hivatott, hogy felkészítse a játékot az aktuális fociszezonra.

eFootball-exkluzív csapat lesz az Inter

Habár az eFootballról nem sok jót hallani, a Konami még így is nyélbe tudott ütni egy jelentősebb megállapodást.

eFootball - jövőre jön a Masters League játékmód, de fizetős lesz

A Pro Evolution Soccer-játékok népszerű játékmódja egy ideig még nem kerül bele a free-to-playjé lett eFootballba. A Konami részletezte, milyen frissítéseket várhatunk a közeljövőben.

Négynapos pihenőre megy az eFootball

Hamarosan kezdetét veszi az eFootball második szezonja, a Konami azonban négy napra leállítja a játék szervereit, amíg ő a háttérben munkálkodik. Addig csak a gyorsmeccsek lesznek elérhetőek.

Készen áll a teljes megjelenésre az eFootball

A free-to-play eFootball lehangoló rajtja után több mint fél évvel a Konami úgy látja, eljött az ideje a teljes megjelenésnek. A rajongói visszajelzések alapján sok változtatást eszközöltek, és még egy új játékmód is belefér az 1.0-s verzióba.

2021 legrosszabb játékai a Metacritic szerint

A Metacriticen található kritikák összesítése alapján az oldal összeállította azon játékok listáját, amelyek az idei esztendő legpocsékabb címe díjáért küzdöttek meg. Ha követtétek az idei történéseket, akkor nem lepődtök meg az első helyezetten.

Jövőre csúszik az eFootball teljes megjelenése

A Konami eFootballja az év egyik legkatasztrofálisabb megjelenését produkálta, ennek pedig a játékosok hangot is adtak. A japán kiadó és fejlesztőcég belátta az elhamarkodottságát, az 1.0-s verziót pedig elnapolták.

A vártnál később érkezik az első eFootball-javítás

Noha a Konami október végére ígérte a katasztrofálisan rajtolt eFootball első nagyobb javítását, a kiadó a minap jelezte, hogy megcsúsztak a munkálatokkal, és csak november elejére várhatjuk a tapaszt.

A Konami elnézést kért az eFootball rajtjáért

Katasztrofálisan sikerült az eFootball rajtja, egy játék sem kapott még a Steamen annyi negatív értékelést, mint a Konami focis játéka. A kiadó most elnézést kért, és megígérte, hogy helyrehozza a dolgokat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem hagy alább az őszi játékzuhatag, szeptember utolsó napjaiban is masszívan özönlenek az újabb és újabb címek, mi pedig a szokásunkhoz híven ismét listába szedtük a friss megjelenéseket.