Novemberben újra bétázik a Babylon's Fall

  • Írta: gorien
  • 2021. október 6.
  • Korai verzió
Link másolása
A szerencsések egy hónap múlva ismét kipróbálhatják a Babylon's Fall zárt bétáját, ami a tesztelés harmadik fázisába lép ezzel. A bejelentéssel együtt a Platinum Games az előző fázisok tapasztalataira is reflektált.

A bejelentéshez képest hosszas csönd után idén végre újra hallatott magára a Babylon's Fall (előbb a State of Playen, később az E3-on is), nyáron pedig a bétatesztelést is megkezdte a Platinum Games. A tesztekből két fázis már lefutott, november 15-tel pedig eljön a harmadik fázis ideje. Az új jelentkezőket október 27-ig várják PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, de a teszt ezen szakaszában még csak bizonyos országokból lehet jelentkezni (Európából ez Nagy-Britanniát, Franciaországot és Németországot fedi).

A Platinum Games ezzel egy időben az előző tesztfázis tapasztalatairól és visszajelzéseiről is beszámolt, hogy betekintést engedjenek a fejlesztés folyamatába. Az egyik sokat kritizált terület a láthatóság volt, ezért változtatnak a festményszerű látványon, hogy a fontos tárgyak jobban elüssenek a háttértől.

Folyamatosan javítják a harcélményt is. Az eddigi tapasztalatok alapján a mozgás a küzdelmek során túl lassú volt, és nem reagált elégségesen a játékosok parancsaira, ami rontott az élvezeten is. Annak érdekében, hogy a Platinum-alkotásokra jellemző, lendületes harc a Babylon's Fallból se maradjon ki, felgyorsítják a mozdulatokat, átalakítják a kombóláncokat, és minden fegyver egyedi támadásokat fog kapni.

A Babylon's Fall PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re fog megjelenni. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...