Megérkezett az új Resident Evil-film első előzetese

  • Írta: gorien
  • 2021. október 7.
  • Cooltúra
A Paul W.S. Anderson-féle filmek után a Resident Evil újra megpróbálja meghódítani a mozivásznat - és adja az ég, hogy magyarban ne legyen Kaptár! Már mozgásban is láthatjuk, hogy milyen lesz a Welcome to Raccoon City.

Nyáron néhány kép erejéig már láthattuk a Constantin Film legújabb Resident Evil-adaptációját, de végre az előzetes is befutott a tervek szerint november 24-én mozikba kerülő filmhez. A Resident Evil: Welcome to Raccoon City főként az első két játékból táplálkozik majd, és a trailerben láthatunk is egyértelmű utalást rájuk.

A történet szerint Claire Redfield azért tér vissza szülővárosába, Raccoon Citybe, mert meg van győződve róla, hogy az Umbrella Corporation valami nagyon gonosz tettre készül. A küldetéséhez csatlakozik a testvére, Chris, illetve Jill Valentine és Leon S. Kennedy is, de nem ők az egyetlenek, akik visszaköszönnek a játékokból.

A főbb szerepekben Kaya Scodelariót, Robbie Amellt, Hannah John-Kament és Avan Jogiát láthatjuk majd, a rendezésért Johannes Roberts, a 47 méter mélyen író-rendezője felelt.

26.
Fanboi
Új international trailer.
https://youtu.be/1LNlXzXEy_A
25.
JohnSpartan
#4: A 7-8-at bátran ajánlom mert tènyleg visszatèrtek a gyökerekhez hiába az FPS nèzet (amit sokan utálnak) ami szerintem mèg ilyesztöbbè teszi csak a játèkot. A sztori zseniális lett ès nem is kell többet mondanom egy tősgyökeres RE fan-nak szerintem hogy elfelejtse az 5-6 kudarcot! Bár szerintem azok sem lettek szarok, max csak nagyot esett a színvonal vagy csak túl sablonra sikeredett.
24.
xanatos0911
#23: “És ha elolvastad volna a kommentem nem azt mondtam,hogy ROSZ a játék !!! NEKEM nem jön be tetszik érteni ???”

Bármennyire is hihetetlen (o.O), de mindkét kommentedet elolvastam, nem olyan hosszúak :))

Ellenben, ha Te figyelmesen elolvastad volna a kommentemet, akkor felfedezted volna ezt a mondatot:

“ Ahogy már itt írták az rendben van, hogy Te azt mondod, hogy Neked nem jön be… de a sztoriról valótlan butaságokat állítani nem egy bölcs dolog.”

Szóval igen, “tetszik érteni” ;) És Ön, tetszik érteni a dolgokat? Mert szerintem nem :/ Picit több odafigyelést tudnék javasolni helyesírás és szövegértés terén.
23.
Merőkanál
#21: Akinek nem tetszik egy rész az miért is " fikázás ,, ???
Valóban nem játszottam végig a Resi 7 et mert egyszerűen nem tudok azonosulni vele .És ha elolvastad volna a kommentem nem azt mondtam,hogy ROSZ a játék !!! NEKEM nem jön be tetszik érteni ??? A villagénak a látvány világa tetszik azzal is játszottam de nem köt le érdektelen .... Resident 2 még mindíg toronymagasan a legjobb részek !
22.
Fanboi
#15: Ilyenkor jön elő hogy a nézetből fakadó duzzogás miatt a usernek köze sem volt a játékhoz különben tudná hogy kvázi faszság amit leír. A nézetet leszámítva ízig vérig a RE történet cselekmény és gameplay köszön vissza az egészből. Igen a Village is aminél ha játszottad volna tudnád hogy a vámpír dolog egy marhaság ami ráadásul a játéknak a negyedét is alig teszi ki.
21.
xanatos0911
#19: Egyszerűen süt a kommentjeidről, hogy úgy fikázod a 7-8-at, hogy egyiket sem játszottad végig. Ahogy már itt írták az rendben van, hogy Te azt mondod, hogy Neked nem jön be… de a sztoriról valótlan butaságokat állítani nem egy bölcs dolog. A hetedik rész ugyan csak felvezeti az Umbrella szerepét a sztoriban, de a nyolc az konkrétan majdnem végig arról szól. Vámpíros játék… :D lol

Szvsz a #15-ös kommented második fele egy freudi elszólás.
20.
JohnSpartan
#19: Most az egy dolog hogy neked nem tetszik ès ezzel nincs is gond. De az hogy egy sima vámpíros játèk lenne... hagyjuk már. Ebből látszik hogy nem is játszottál vele mert, az csak egy kis rèszlet a tőrtènetből.
19.
Merőkanál
#17: 1 szó mint 100 nekem nem jön be az FPS Resi Se Bakerék se a Romániai FPS
Egy Van Helsingnek jól állna de egy Resident Evilnek ? ? ? Elfogadom ,ha ez tetszik valakinek sőt jó játék csak ne nevezték volna Resident Evilnek ! A Villagének a világ kidolgozásáért külön dícséret de egy síma vámpíros játék nálam nem több ... A Filmet meg nagyon várom
18.
JohnSpartan
#17: Ahogy mondod ès helyesen! Iszonyat jó lett a Village! Teljesen jó irányba vittèk el a játèkot pedig èn is jobban szerettem a TPS nèzetet!
17.
Ps fanboy
#15: "Third person" szerettél volna mondani nem... Amúgy az Umbrella szálat vitte tovább a Village is, ha korrektek akarunk lenni és le is zárta azt. Az Umbrella szállat sem lehet a végtelenségig nyújtani, ahogy semmit sem. Az Umbrella kiírásával kicsit változik a keret, de a lényeg ugyanaz marad.
16.
Nothing
Eléggé fanmade hatást kelt így elsőre...
15.
Merőkanál
#9: Ízlések és pofonok ez is nekem meg pont ,hogy ez a Fárkrájosított FPS Resident baromira ellenszenves . Véleményem szerint baromira nem resident se a 7 se a Village .
Nekem egy Resident az UMBRELLA sztori köré építve First Person nézetben az igazi ahogyan MEGISMERTÜK ! !!
14.
JohnSpartan
Trailer alapján rendben van a film ès hála ègnek az alap sztorit veszik elő! Az elődeinèl sem Milával ès a szereposztással voltak gondok hanem az egèsz forgató könyvel úgy ahogy van. Azèrt zavaró hogy Leon-ból csináltak egy Cralost de, ez legyen a legkisebb problèma a filmel. Jónak igèrkezik!
13.
NemecsekErno
Nekem a CGI-al nem volt gondom a trailer-ben, de egy Resident Evil Milla nélkül??
Maradt belőle egy D kategóriás alig-horror film....
12.
GAMEROD
Az előző generációs filmekben a szereplőválasztások voltak jobbak, ebbe pedig az egész légkör. Kár hogy a kettőt nem sikerült egyesíteni.
11.
felegyi
Más oldalon csak a kommenteket olvastam, az alapján nem vártam sokat... most h megnéztem a trailer lt megnyugodtam, teljesen rendben van! Azért egy ZS kategóriás sztorit ne akarjunk A kategóriában lehozni vászonra, mivel így oda lenne a feeling ami a játékot övezte. CGI kicsit gyengébb de remélem ezen még faragnak.
10.
Guba32
Ez már jobb volt mint az összes eddigi film(na nem is volt magas a léc).
9.
Fanboi
#4: Re VII és a Village pedig ízig vérig RE játékok merítve az eredeti RE trilógia és a RE4 legjobb elemeiből belsőnézetben. Az 5-6 egy akciómoslék volt kár foglalkozni velük, a VII teljesen szakított azzal a primitív játékmenettel
8.
Fanboi
#6: Részről részre egyre nevetségesebb és gyatrább lett,a siker is csak zuhant, nagy rajongótábort, lol... Játékok merítettek belöle? Melyik? A fos akciójáték részek még a Village és a VII elött amiket el is kaszáltak hálistennek? :)
Az egésznek semmi közenem volt a RE világhoz pár néven és a címen kívül. Tipikus Anderson házaspár féle fostartály volt amiben betolta az iró/rendező a maxiripacs asszonyt keménykedni a film élére... Emiatt nézhetetlenül gyenge a monster hunter film is.
7.
A Fénybenjáró
Egyébként Leon cigány kinézete elég fura, de majd elválik...
6.
A Fénybenjáró
#1: A "Jovovich-féle szarhalmaz" egy sikeres film volt, ami nagy rajongótábort szerzett és a későbbi játékokra is hatással volt, valamint a zenéje is remek volt. Ez az új film a trailer alapján nekem is ígéretesnek látszik, de emiatt lefikázni a régi Resident Evil filmet nem túl szerencsés szerintem.
5.
godach
#3: Én is csak néztem, hogy ki ez (nem követtem nyomon eddig a film létezését).
Egyből a Resident 3 Remake Carlosa ugrott be. Arra jó lenne.
4.
godach
#1: Minden szavaddal egyet értek és én is arra figyeltem fel, hogy ez az eredeti első két rész előtt akar tisztelegni. Persze én is látom, hogy a CGI egy közepes próbálkozás és érthetetlen számomra, hogy ha egyes helyszínek és jelenetek szinte pontosan megegyeznek, akkor miért kellett Leon és Jill karakterét ilyen drasztikusan megváltoztatni, de érdekes módon, nem zavar. Nem körmölömle újra, máshol ezt írtam:

"
Szép estét!
Tősgyökeres Resident Evil rajongónak vallom magam és bár igaz, hogy a harmadik résszel csatlakoztam be a sorozatba (ami mai napig no1 nálam) minden egyes részét pótoltam. Képes voltam playstation 2 konzolt venni, mert csak azon volt Outbreak File és Gamecubet mert csak azon Resident Evil 4. Wii-t mert arra jelentek meg a Chronicles részek és még sorolhatnám a könyvektől megkezdve a számtalan végigjátszást és a Resident Evil 3: Nemesis 2:38 perces, mentés és halál nélküli speedrunom. Szóval, imádtam a sorozatot na.
Az imádatot az ötödik résztől kiadott epizódok és a mozifilmek minősége csorbította meg. Persze még mindig izgalommal és imádattal gondolok vissza a régi részekre, még a nem annyira jól sikerült Survivorokra is, és megnéztem az összes filmet, no meg az ötödik részt még végigszenvedtem, de a hatodiknál már végképp elszakadt a cérna és letettem az RE játékokról. Azóta sem pótoltam ezeket, csupán a remake és remasteredeket.
Ez a trailer viszont kicsit visszahozta belém az elveszett hitet. Bár fura és érthetetlen számomra Jill és Leon karakterének gyökeres megváltoztatása, igazából annyira nem zavar hogy elvonja a filmről a figyelmem. A hangulat viszont piszkosul ott van a szeren és bár a színészi játékon és a CGI-ken kicsit látszik a középszerűség, örömmel néztem végig a trailert és figyeltem azt a rengeteg helyszínt, egyéb karaktert amivel az anyag tényleg az első két rész előtt akar tisztelegni. A drámai zene és jelenetek pedig rátettek egy lapáttal."
3.
DarkCrash
Mi ez a Hose Pablo Armando Leon? Jézusom. A casting eléggé félre ment. De ahogy látom a CGI is
. :/
2.
Gariss
Ez teljesen jónak tünik elsöre, várós!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...