Képeken a Resident Evil: Welcome to Raccoon City

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Ha minden jól megy, már csak néhány hónap választ el minket attól, hogy lássuk, miként sül el Johannes Roberts játékhűnek ígért Resident Evil-adaptációja. Most néhány kép erejéig vethetünk egy pillantást a szereplőkre.

A Constantin Film tavaly kezdett bele, hogy új filmes adaptációval vigye vissza a Resident Evilt a mozitermekbe (a produkció nem összekeverendő a Netflixnél készülő sorozattal), amelyben Johannes Roberts rendező vezényletével az első játékok eseményeit fogják elmesélni. Ezt tükrözi az adaptáció címe is, a Resident Evil: Welcome to Raccoon City. Korábban a forgatás helyszínéről már kaptunk néhány kiszivárgott fotót, de most végre hivatalos képeken is szemügyre vehetjük a feldolgozást.

 

Az IGN által leközölt jelenetképek elsőjén a Spencer-birtokra érő S.T.A.R.S.-tagokat láthatjuk: Albert Weskert (Tom Hopper), Brad Vickerst (Nathan Dales), Jill Valentine-t (Hannah John-Kamen) és Chris Redfieldet (Robbie Amell). Feltűnik még az új feldolgozás Lisa Trevorja (Marina Mazepa), aki az Umbrella kísérleteinek esett áldozatul, illetve Leon S. Kennedy (Avan Jogia) és Claire Redfield (Kaya Scodelario) is.

Ha a járványhelyzet nem szól közbe, akkor a legutóbbi tervek szerint november 24-én láthatjuk a Resident Evil: Welcome to Raccoon Cityt.

3.
3.
Buggy
Remélem elengedik a kaptár címet egyszer és mindörökké.
2.
2.
Shao Kahn
Bekerül ez a magyar mozikba? Vagy csak HBO ,esetleg Netflix? Nekem moziban kéne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...