Kedvcsinálón, hogy mivel vár a DC FanDome

  • Írta: gorien
  • 2021. október 7.
  • Rendezvény
Link másolása
Idén is visszatér a DC FanDome, a DC Comics figuráira koncentráló digitális rendezvény. A Warner jóvoltából kaptunk egy rövid válogatást abból, hogy mit is láthatunk majd a műsorban.

Tavasszal derült ki, hogy a nagy sikernek bizonyult DC FanDome idén is visszatér, méghozzá magyar idő szerint október 16-án, 19 órakor. A rendezvényen a DC Comics hősei köré felhúzott filmek, sorozatok és videojátékok élvezik majd ismét a főszerepet, az alábbi kedvcsináló pedig ad is egy kis ízelítőt abból, hogy mit várhatunk.

A különböző sztárok jelenlétében kapunk valamit a Black Adamből, az Aquaman and the Lost Kingdomból és a Flash-mozifilmből is, míg sorozatos fronton a Batwoman, a Superman és Lois, a Flash, a Doom Patrol és a Titánok is képviseltetni fogják magukat. A kedvcsináló azt is elárulta, hogy a The Batman legújabb előzetese aznap mutatkozik be, azt pedig korábban is tudtuk, hogy az animációs Injustice-film is jelen lesz.

Videojátékok terén a Suicide Squad: Kill the Justice League-et és Gotham Knightsot várhatjuk. Utóbbihoz a minap jelent meg a fenti kép Twitteren, amelyen az olvasható, hogy Bruce Wayne egy különös balesetben halálozott el. Hogy ez pontosan mire utal, azt majd a DC FanDome-on jó eséllyel megtudjuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...