Resident Evil 7 - tízmillió eladott példánynál jár

  • Írta: gorien
  • 2021. október 9.
  • Biznisz
A Capcom 2017-ben új alapokra helyezte a Resident Evil-sorozatot, miközben a gyökerekhez is visszatért. A Resident Evil 7 meg is találta a közönségét, világszerte már tízmillió példány talált gazdára belőle.

Négy évvel ezelőtt a Resident Evil 7 modern köntösbe öltöztette a klasszikus Resident Evil-élményt. Ethan Winters belsőnézetes kalandja pedig egyértelműen sikeres lett, kritikai és rajongói szempontból is. Ha valaki eddig is követte a számokat, azt nem érheti váratlanul a Capcom friss bejelentése, miszerint a Resident Evil 7 átlépte a tízmilliós álomhatárt eladások terén, elsőként a szériából.

A cég értékelése szerint ez nagyban köszönhető annak is, hogy mindig dinamikusan viszonyult a játék árához, azaz gyakran leárazásokkal elégítette ki a vásárlói igényeket, a digitális eladások pedig bőven kivették a részüket a sikerből. Ugyanakkor a Resident Evil: Village májusi megjelenése is jót tett a hetedik résznek, hiszen a kettőt többféle csomagban is lehetett együtt kapni.

A Resident Evil 7 eredetileg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg, de azóta megélt egy felhős Switch-kiadást, illetve Amazon Lunán és Google Stadián is játszhatóvá vált.

3.
Geribácsi
Az egyik legnagyobb VR élmény.
2.
crytek
Ennek örömére betolhatnák végre egy humble choiceba
1.
xanatos0911
Happy days! Nekem a hetedik és a nyolcadik rész is nagyon bejött, várom a folytatást!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...