Elképzelhető, hogy film készül a Fortnite alapján

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 12.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint a filmek irányába is nyitna az Epic Games, amely egy új divíziót is létrehozna, hogy megtámogassa a törekvéseit. Természetesen a Fortnite feldolgozása is felvetődött már ötletszinten.

A The Information számolt be róla, hogy az Epic Games egy filmes divízió létrehozását fontolgatja, hogy bővítse a portfólióját, és természetesen egy Fortnite-mozi ötlete is felmerült már a cégnél.

Ennél több konkrétumot sajnos nem tudni egyelőre a témában, de az biztos, hogy az idei év folyamán három olyan kollégát is leigazolt a cég, akik korábban a Lucasfilmnél dolgoztak - tehát van tapasztalatuk bőven.

Az egyikük Jason McGatlin, ő a filmstúdió gyártásvezetője volt korábban, vele együtt pedig Lynn Bartsch üzleti kapcsolatokért felelős igazgató és Chris Furia, a produkciók pénzügyeiért felelős vezető is csatlakozott az Epichez.

Noha a Fortnite multiplayer-orientált játék, az Epic szövevényes, évadról évadra görgetett sztorit kanyarított köré, amiből bőven táplálkozhatna a feldolgozás. Noha a játékban számtalan vendégszereplő feltűnt már, természetesen saját, jól ismert karakterekkel is büszkélkedhet.

3.
3.
mamgu
Homályos szemmel úgy olvastam elképesztő, de ha így megy tovább inkább ki se mosom a csipáim többé sose.
2.
2.
Ooorky
#1: Battleship és Emoji movie után még meglepődik ilyesmin bárki?
1.
1.
Matt94
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...