Ekkor startol a kibővített Nintendo Switch Online

  • Írta: gorien
  • 2021. október 15.
  • Hír
Link másolása
A Nintendo egy kibővített szolgáltatást tervez indítani az eddig is működő Nintendo Switch Online mellé, amely többek között még több klasszikus játékhoz ad hozzáférést. Most kiderült, milyen árazást álmodtak meg a cégnél.

A szeptemberi Nintendo Directen derült ki, hogy a japánok a Nintendo Switch Online szolgáltatása mellé előrukkolnak egy kibővített, drágább konstrukcióval is. Az Expansion Pack egyik fő vonzereje, hogy számos retro játékhoz férhetünk majd hozzá a Nintendo 64-ről és a Sega Genesisről, amelyekhez az eredeti kontrollerek másait is beszerezhetjük majd a későbbiekben.

A klasszikus játékok néhány modern funkcióval is kibővülnek, így például lehetőségünk nyílik ott menteni, ahol csak a kedvünk tartja, de még vissza is pörgethetjük a pályát, ha épp elbuktunk. A retro alkotások mellett (amelyek tárháza még tovább fog bővülni) egyéb finomságokhoz is hozzáférhetünk extra felár nélkül – mint az Animal Crossing: New Horizons novemberben érkező Happy Home Paradise kiegészítőjéhez is.

A Nintendo Switch Online 20 dolláros éves előfizetéséhez képest a Nintendo Switch Online + Expansion Pack 50 dollárt kóstál majd. Ennél is van lehetőség nyolc felhasználóra kiterjedő, családi csomagra beruházni: míg az alapnál így 35 dollárra jön ki az előfizetési díj, addig a kibővítettnél 80 dollárra. Az Expansion Pack szolgáltatás október 25-én rajtol.

7.
7.
zozo76hun
#6: na de NINTENDO! erted!? :)
6.
6.
Faint1993
Szóval évi + 30 dollár hogy pár retro játékkal játszhassak amiket már eleve játszok emulátoron. Ezen kívül gyakorlatilag semmit nem ad a plusz 30 dollár. Se rendes voice chatet, se rendes cloud mentést ha több switchem van. És kiemelném hogy az ár emelés több mint a rendes alap ár. +150%
5.
5.
crytek
Akinek van 7 haverja aki szereti a dosos játékokat akkor éves szinten 10$ már semmi nekik.. Ezeket bottal se piszkálnám.
4.
4.
delphijos
Mondjuk ez nekem se kell, másrészt ez ettől függetlenül 4 dollár havonta. Aki szereti ezeket azért ennyi ne vágja már földhöz.
3.
3.
Gerzson95
Ugye ez csak valami vicc. XD
1.
1.
Ooorky
Ennyi én nem fizetek néhány N64 játékért, amiknek egyes részei ráadásul megvannak 3ds-re feljavított grafikával/játékmenettel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...