Megjelenési dátumot kapott a The Day Before

  • Írta: gorien
  • 2021. október 15.
  • Megjelenés
A Fntastic MMO-jában egy zombiapokalipszis közepébe csöppenünk, ahol nemcsak az élőhalottak, de a többi játékos is megnehezítheti az életünket. Egy kiadósabb gameplay kíséretében lelepleződött a megjelenés napja.

A Fntastic az év elején jelentette be következő játékát, ami egy nyíltvilágú MMO lesz. A The Day Before-ban a zombik uralta Amerikában kell túlélnünk, miközben a zsánerre jellemző tevékenységeket végezzük (bujkálunk, fosztogatunk, fegyvert fejlesztünk), ugyanakkor itt más játékosok is megnehezíthetik a dolgunkat. Ha azonban képesek vagyunk összefogni velük, virágzó kolóniákat emelhetünk.

Korábban már kaptunk egy hosszadalmas gameplayt a játékból, most azonban újabbal jelentkezett a Fntastic és a MyTona, amely kellemes fosztogatás közben mutat egyet s mást a világból. A bemutató végére azonban az is kiderült, hogy 2022. június 21-én várhatjuk a The Day Before-t PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

2.
logic5
#1: Bakker ugyanezt akartam írni :D
1.
NemecsekErno
Kiváncsi vagyok az Ubi bepereli-e majd őket azzal, hogy ellopták a Division-t.
Aki játszott a Div 1/2-vel az tudja, hogy mire gondolok.
Még az épület dizájn kivűl-belül, a karatkermozgás és a harc is teljesen megegyezik velük.
Nekem bejött a Division, szóval lehet ezt is kipróbálom majd.

6:42-nél azért mondhatták volna, hogy nem attól lesz jó a bejelentés, hogy ugyanúgy gesztikulálnak mindketten, mert ettől elég nevetséges lett az összhang.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...