24 millió játékosnál jár a Final Fantasy XIV

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 18.
  • Biznisz
Link másolása
Dacára annak, hogy az eredeti rajt nem sikerült a legjobban, a Final Fantasy XIV mára óriási siker lett: a Square Enix szerint egyre többen kapnak rá az MMORPG-re, amely ráadásul az eddigi legnyereségesebb Final Fantasy.

A Square Enix a közelgő Final Fantasy XIV: Endwalker kapcsán tartott sajtóeseményt (via IGN), ahol Naoki Yoshida, a projekt direktora elárulta, hogy mostanra több mint 24 millió játékost tudhatnak maguk mögött, az MMORPG ráadásul az eddigi legnyereségesebb Final Fantasy-epizód.

Pedig ha emlékeztek még, a Final Fantasy XIV óriási bukta volt az eredeti 2010-es rajtkor, a fejlesztők három évvel később újra is rúgták az anyagot - immár alaposan átalakítva. Ez a vállalás tette növekedő pályára a játékot, amely azóta is egyre népszerűbb: az első 10 millió játékost 2017-ig hozták össze a készítők, vagyis a rajongótábor több mint fele a következő négy év során csatlakozott.

2.
2.
Spaceghost
Más mint a wow. Más az játékosok hozzáállása, kevésbé kompetitív a legtöbb része, így nincs az a nagy toxic hozzáállás, kevésbé vannak a játékosok teljesítményhez kötve, kb mindenki be tudja lőni magának, hogy hol a helye. Szerintem ez egy elég nagy pozitívuma. A wow meg lehetne jó is, de rengeteg elbaltázott döntés van jelenleg a játékban. Ha azokat kigyomlálják a következő kiegig akkor még akár menthető is.
1.
1.
Straga25
A kérdés az hogy ennyire jó is vagy csak a wow már ennyire szar.
Mert nekem inkább az utóbbi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...