Starfield - ismerd meg a lakott csillagrendszereket!

  • Írta: szlav
  • 2021. október 20.
  • Videó
Link másolása
Újabb kedvcsinálóval jelentkezett a Bethesda grandiózus űrszerepjátéka, a Starfield. Habár rengeteg ismeretlen vár majd ránk a végtelen sötétben, ezúttal az emberi telepesek által lakott rendszereket ismerhetjük meg közelebbről.

Friss gameplay-jeleneteket ugyan nem hozott a Starfield legújabb előzetese, cserébe viszont láthatunk rengeteg mesés koncepciós rajzot, és elcsíphetünk pár fontos infómorzsát is. A Bethesda nagyszabású szerepjátéka 2230-ban veszi fel a fonalat - egy olyan jövőben, ahol az emberiség már benépesítette a naprendszerünket övező 50 fényéves buborékot.

Ezek a lakott csillagrendszerek azonban húsz évvel korábban egy véres háború áldozatai voltak. A United Colonies és a Freestar Collective mára ugyan tűzszünetet kötött egymással, a két frakció közti béke semmiképp nem nevezhető stabilnak. A kereszttűzből felemelkedő kolóniák pedig gyakran a saját szabályaikat követik: a peremvidékeket járva számtalan kalózbandával, zsoldossal, csempésszel vagy vallási fanatikussal összeakaszthatjuk a bajszunkat.

A Starfield 2022. november 11-én érkezik PC-re és Xbox Series-konzolokra. A játék a premier napjától elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatából is.

3.
3.
Parano1d
#2: Vegyél PC-t, arra jön minden :D
Egy év múlva szerintem béka feneke alatt lesznek a videokártya árak, ha bezuhan a kriptopiac :P
2.
2.
KopyAti
Kurva jó, hogy az összes platformra volt bejelentve az elején! Szakadjanak meg, ezért csakazértse fogok boxot venni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...