Kiszivárgott az Uncharted-film első előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Hányatott sorsa után úgy tűnik, csak eljut végre a mozikig az Uncharted-sorozat filmváltozata. A hajtás utáni teaser trailert a belsős információk szerint holnap szerette volna bemutatni a Sony, de már most kiszivárgott.

A kiszivárgott felvétel minősége sajnos nem a legjobb, de hiába kamerás változat, így is tökéletesen látszik minden. Többek között az is, hogy a készítők egy az egyben átvették az Uncharted 3 repülőgépes jelenetét. Lessétek, amíg lehet, aztán amint kikerül a hivatalos változat, frissítjük hírünket.

A filmben egyébként Tom Holland és Mark Wahlberg mellett Antonio Banderas, Tati Gabrielle és Sophia Ali is feltűnik majd a szereplők között.

A filmadaptáció bemutatója 2022. február 18-án lesz, hacsak a vírushelyzet el nem mossa.

14.
14.
delphijos
#9: "a repcsis jelenet akkor lenne igazán jó, ha másodpercenként nem vágnák oda Holland képét, hanem egy snittel az egész jelenet"

Ugye az azért megvan, hogy ez egy trailer ?
13.
13.
Neo1989
Itt a normális.
https://www.youtube.com/watch?v=GLvxpF3wRD0
12.
12.
Kovbaj
11.
11.
Yanez
#10: Én is pont erre gondoltam, de a film nem biztos, hogy vakon követi/másolja majd a játékot.
10.
10.
jericho893
Na most javítsatok ki ha tévedek, de nem az volt hogy fiatal korában fog játszódni a története Nathan Darkenek? A 3.résznek ez a jelenete pont hogy már idősebb korában volt.
9.
9.
zakkantlaci
Annyit még hozzá tennék, hogy ugyan arra a sorsra jut, mint a Tomb Raider. Átvettek a játékból néhány jelenetet, oké, jaj de jó. De azokat is olyan megvalósítással, hogy nem igaz. Ráadásul ez a repcsis jelenet akkor lenne igazán jó, ha másodpercenként nem vágnák oda Holland képét, hanem egy snittel az egész jelenet. Ne mondja nekem senki, hogy nem lehetett volna megcsinálni.
8.
8.
zakkantlaci
Mit mondjak, tényleg nem elég meggyőző. Ráadásul a közelik Tom Holladnról olyanok, mintha spóroltak volna a CGI-on. Csak annyit tennék hozzá, hogy nem őt kellett volna választani a szerepre. Irtózatosan rosszul áll neki. Pedig vártam a filmet. Most komolyan, Nathan Drake a játékban és ő a filmben, ugye hogy van különbség.
5.
5.
DarkCrash
Egyenlőre nem tűnik rossznak. Egyből a 3. rész jutott az eszembe.
4.
4.
GemForge
Hát inkább a játék...
3.
3.
Aanash
Az uncharted 3 jó kis repülős része.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...