Battlefield 2042 - újabb specialisták mutatkoznak be

  • Írta: gorien
  • 2021. október 21.
  • Videó
Link másolása
A Battlefield 2042 ütközeteiben komoly szerepet játszanak a specialisták, a már jól ismert karakterosztályok különleges képviselői. A béta során négyet próbálhattunk ki, most újabb ötöt ismerhetünk meg részletesebben.

A Battlefield 2042 bétája alatt (ami nem volt mentes a csalóktól sem) négy specialistát próbálhattunk ki – ezek az egyedi katonák képviselik az új epizód egyik újdonságát. Ahogy őket már megismerhettük korábban, most öt újabbról rántotta le a leplet a DICE, így Irishsal együtt már meg is van az a tíz specialista, akikkel megkezdi működését a játék november 19-én.

Az újonnan bemutatkozott specialisták között találjuk Navin Raót, aki képes lesz meghackelni az ellenséges katonákat és a játéktér egyes elemeit, és Santiago "Dozer" Espinozát, aki a pajzsával védi magát a golyózáportól. Emma "Sundance" Rosier a szárnyasruhájának hála nagyon mozgékony, okosgránátjaival pedig minden helyzetben hatékony, míg a mesterlövész Ji-Soo Paik sasszemének a fal sem jelent akadályt. Végezetül Constantin "Angel" Anghel a defibrillátorával és hasznos fegyvercsomagjaival segíti ki a társait.

A Battlefield 2042 PC-re, Xbox One-ra Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is megjelenik. A korai hozzáférésben részt vevők már egy héttel korábban, november 12-én is belekóstolhatnak a háborúba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...