Optimus fővezér is a Smite-ban fog zúzni

  • Írta: gorien
  • 2021. október 23.
  • Letöltés
Link másolása
Az istenek háborújához újabb, nem isteni karakterek csatlakoznak hamarosan a Smite-ban. Korábban már az Avatár és a Tini Nindzsa Teknőcök csapata is beköszönt a MOBA-ba, most a Transformers alakváltóin a sor.

Habár a multifranchise crossoverek koronázatlan királya mindenbizonnyal a Fortnite, a Smite-nak sem kell szégyenkeznie. Az egykoron csak különböző mitológiák isteneit egymásnak eresztő MOBA-ban már megtaláljuk az Aang legendája, a Tini Nindzsa Teknőcök vagy a Stranger Things szereplőit, hamarosan pedig gyermekkorunk újabb hősei csatlakoznak a bunyóhoz.

Ezúttal a Transformers alakváltó robotjain a sor, hogy csatába induljanak Zeusz, Thor vagy Herkules oldalán – persze, a többi crossoverhez hasonlóan ezúttal sem önálló karaktereket kapunk, hanem már meglévő hősök skinjeiként kerülnek a játékba. Optimus fővezérnek Gebet öltöztethetjük, Megatron fémgúnyáját Ra veheti fel, Üstökös pedig Jing Weiből lehet.

A crossover, a korábbi példákhoz hasonlóan, saját battle passt kap, csakis ezen keresztül szerezhetjük be az új jelmezeket. Optimus fővezéréket november 16-tól kereshetjük a Smite-ban, amely ingyen játszható PC-n, Nintendo Switchen, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

2.
2.
Szabolcs89
Én nagyon szeretem ezt a játékot ,de a mobilele legends be is ugyan ez a event van am szintén MOBA, mi történik? :O
Különben nem befolyásolja a véleményem a játékról ,hiszen a SMITE egyedi szerencsére még egy ilyen nincs és csak skin ről van szó :)
1.
1.
markoci555
Úgy érzem hogy amíg egy skin erejéig van benne, addig még úgy ahogy elfogadható, csak ne fajuljanak oda, hogy külön hősként tesznek bele röhejesebbnél röhejesebb karaktereket, miközben istenek csatáznak... úgy értem mit tud csinálni egy mutáns teknőc egy istenséggel aki ha ránéz meghal? Vagy mit tud csinálni egy kis villám hatására egy robot a leálláson kívül? Hagyjuk már... gondolkodom néha hogy újra elővegyem-e ezt a játékot, de ilyenek utén elmegy a kedvem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...