E3 2021: Futottak még a Summer Game Festen

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 10.
  • Hír
Link másolása
A fontosabb bejelentések és látnivalók mellett egy sor apróság kapott helyet az idei Summer Game Fest nyitóeseményén: ezeket összeszedtük nektek egy csokorba, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Szeptemberben érkezik a Sable

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Raw Fury és a Shedworks közös projektje, a Sable: a különös felfedezős kalandjáték a Japanese Breakfast előadása mellett mutatta meg magát, és szeptember 23-án várható PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Városi pálya érkezik az Escape from Tarkovhoz

Az Escape from Tarkov is képviseltette magát egy előzetessel a Summer Game Fest nyitóműsorában, ebben egy városi pályát és egy páncélozott csapatszállítót mutattak be a készítők.

Új kedvcsinálót kapott a Solar Ash

A Hyper Light Drifter alkotóinak legújabb játéka még a tavaly júniusi PS5-bemutató alkalmával lépett színre, most pedig egy újabb előzetesnek örülhetünk. A fejlesztés PS4-re és PS5-re is megjelenik idén.

Teaselik a Valorant következő ügynökét

A hónap végén érkezik a Valorant harmadik epizódja, amely egy új ügynököt is hoz majd magával. Egy nagyon rövid teaser vezeti fel a következő hőst:

Stranger Things-crossoverrel erősít a Smite

Stranger Things-tartalmakkal erősít a Smite, az Upside Down mellett Eleven, Hopper, a Demogorgon és a Mind Flayer is beköszön a júliusban debütáló crossovert beharangozó előzetesben:

Újra összebútorozik a Rocket League és a Fast & Furious

Június 17-én ismét Fast & Furious-eseménnyel jelentkezik a Rocket League, amely egyebek mellett a Dodge Chargert, a Nissan Skyline-t és - most először - a Pontiac Fierót is játszhatóvá teszi.

Meseszép puzzle-kaland lesz a Planet of Lana

A Thunderful és a Wishfully kalandjátéka PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re érkezik majd 2022 végén.

2B is vendégszerepelni fog a Fall Guysban

Új vendégszereplő érkezik a Fall Guys: Ultimate Knockoutba, június 18-tól a Nier: Automatából ismerős 2B karakterével is összefuthatunk majd az akadálypályákon.

PlayStation-exkluzív játékon dolgozik a Deviation Games

Dave Anthony és Jason Blundell a Treyarch munkatársai voltak egykor, és így számos Call of Duty-epizódon dolgoztak. Most új csapatot alapítottak Deviation Games néven, és egy PlayStation-exkluzív címet fejlesztenek.

Újabb két ismerős arc mutatta meg, hogyan fog festeni az Overwatch 2-ben

Az Overwatch mindegyik hőse megújult külsővel tér majd vissza a második részben, most Baptiste és Sombra mutatta meg az új kinézetét:

Közeleg a Sky: Children of the Light Switch-verziója

A thatgamecompany legutóbbi játéka június 29-én veszi be a Nintendo hibrid konzolját, amit július 6-án egy, A kis hercegen alapuló esemény követ majd.

A Tunicot is kipróbálhatjuk majd a jövő héten

Emlékeztek még a Tunicra? A The Legend of Zeldát idéző akció-kaland főszereplője egy róka, és remekül fest, azonban az elmúlt években nem igazán hallottunk felőle. A Summer Game Fest nyitányán mégis tiszteletét tette a játék, aminek a demóját - 40 másik címéhez hasonlóan - bárki próbálhatja majd június 15-21. között egy Xbox-konzolon.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

2.
2.
markoci555
szerintem elég pofátlan hogy eft-nél fél év alatt sikerült összedobni még egy teaser videót a város térképre... gyakorlatilag ezt meg lehetett volna csinálni szerintem fél éve is, az egyetlen meglepő az a kocsi volt

nem is tudom hány évvel ezelőttre volt bejelentve az OPEN beta, kezdek kiábrándulni belőlük, továbbra se fogom megvenni, amíg nem dobnak ki egy használható ingyen demót amit kipróbálhatok
1.
1.
crytek
Escape from Tarkovhoz de jó volna egy single kampány...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...