Anyagilag is sikeres a Kena: Bridge of Spirits

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 26.
  • Biznisz
Link másolása
Az Ember Lab vezetői, Josh és Mike Grier a Bloombergnek adtak interjút, amiben megerősítették, hogy a szeptemberben megjelent Kena: Bridge of Spirits már most visszahozta a fejlesztési költségeit.

A Bloombergnek adott interjút az Ember Lab két vezetője, Josh és Mike Grier, akik elárulták a magazinnak, hogy nagyon jó eladásokat produkál a szeptemberben megjelent első játékuk, a Kena: Bridge of Spirits. Pontos számadatokat nem osztottak meg, de azt elmondták, hogy a nagy érdeklődésnek köszönhetően a játék már most kitermelte a fejlesztési költségeit, úgyhogy nem meglepő, hogy a Sony is nagyon elégedett a látottakkal.

Ezek után szinte biztosak lehetünk benne, hogy amint lejár a játékra vonatkozó platform-exkluzivitás, azonnal belevetik magukat a különböző portok elkészítésébe, ahogy erre utaltak is korábban a stúdió vezetői.

És az sem lenne meglepetés, ha korábbi kijelentésüknek ellentmondva nem csak más médiumok formájában bővülne a játék univerzuma, hanem kapna egy közvetlen folytatást is Kena kalandja.

A Kena: Bridge of Spirits szeptemberben jelent meg PC-re (kizárólag az Epic Game Store-ban), illetve PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

1.
1.
mephi
Bízom benne, hogy a bevételek után meggondolják magukat és továbbra is készítenek játékokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...