Star Ocean: The Divine Force PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Új epizóddal jelentkezik a Star Ocean-sorozat.
1694626097

Hivatalosan is befutottak a szeptemberi PlayStation Plus játékok

Bár billbil-kun jóvoltából már kaptunk egy kis ízelítőt a szeptemberi PlayStation Plus videójátékokról, azért jól jön a hivatalos bejelentés is! Szemezgessetek kedvetekre!
1694502052

Kiszivárogtak a PlayStation Plus Extra szeptemberi játékai

Ezúttal is idő előtt kiderültek a PlayStation Plus katalógusába bekerülő játékok, köztük a Nier Replicanttal és a 13 Sentinel: Aegis Rimmel. De van még itt a tarsolyban sok már érdekes cím is.
1668713650

Amerikai toplista: a Call of Duty: Modern Warfare II-é volt a hónap Amerikában

Az NPD Group közzétette az USA októberi játékeladási toplistáját, melyen a Call of Duty: Modern Warfare II nem talált legyőzőre. A hardverek között a Sony konzolja diadalmaskodott.
1666591200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Aggodalomra semmi ok, még egyáltalán nem ért véget az őszi játékdömping, így a négynapos hétvégére is bőséggel kaptunk friss megjelenést. Lássuk, mire számíthatunk!
1656520162

Októberben érkezik a Star Ocean: The Divine Force

Hat év kihagyás után idén ősszel újabb epizóddal folytatódik a Star Ocean sorozata. A Square Enix két kiadós előzetes mellett rántotta le a leplet a The Divine Force megjelenési dátumáról.
1636189200

Előzetesen a Star Ocean: The Divine Force világa

Öt számozott rész, egy spin-off és mobilos mellékág után új epizóddal jelentkezik a Star Ocean-sorozat. A The Divine Force világában science fiction és fantasy keveredik, és az új előzetes alapján akad majd mit felfedeznünk.
1635400800

Ezt hozta a tegnapi State of Play

A tegnapi State of Playen nem hangzott el nagy bejelentés, a Sony inkább a PlayStationre várható kisebb címeket részesítette előnyben. A tíz résztvevős műsorban két címnek ez volt az első felbukkanása.