Dátumot kapott a Bright Memory: Infinite

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Bright Memory: Infinite, amely elsősorban a grafikájával hívta fel magára a nagyérdemű figyelmét. Első körben PC-re érkezik, konzolokra később várhatjuk.

November 11-én jelenik meg a Bright Memory: Infinite, jelentette be a Playism és az FYQD-Studio. A játékot első körben PC-re várhatjuk, konzolokra később érkezik: a készítők eddig az Xbox-változatot jelentették be formálisan, de elvileg a PlayStation-kiadás is tervben van. Azok a számítógépesek egyébként, akik rendelkeznek a játék elődjével, a Bright Memoryval, ingyenesen frissíthetnek majd az Infinite-re.

A történet szerint egy különös jelenség üti fel a fejét Kína fölött az égen, mi Sheliát, az ehhez hasonló ehhez természetfeletti eseményeket vizsgáló szervezet ügynökét alakítva nézzük meg magunknak közelebbről is. A Bright Memory: Infinite egy közelharci elemekkel dúsított lövölde lesz, amely leginkább a grafikájával hívta fel magára a figyelmet; sokáig azon pörgött a sajtó, hogy az alapjait egyetlen fejlesztő, a kínai Zeng “FYQD” Xiancheng fektette le.

2.
2.
godach
Na kíváncsi leszek. Nagyon tetszett az első epizód. Ajánlós
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...