Sokat hoz a Capcom konyhájára a RE: Village

  • Írta: gorien
  • 2021. október 29.
  • Biznisz
Link másolása
Sikeres pénzügyi negyedévet tudhat maga mögött a Capcom. A legfrissebb pénzügyi jelentés szerint a Resident Evil: Village és a Monster Hunter Stories 2 tett a legtöbbet a sikerért.

Szeptember 30-cal lezárult a legutóbbi pénzügyi negyedév, és a Capcom is nyilvánosságra hozta, miként teljesített az elmúlt három hónap alatt. A Capcomnak eddig is jó éve volt, és ez most sem tört meg: a legutóbbi negyedévben 616 millió dollárnyi bevételt könyvelhetett el (62 százalékkal többet, mint tavaly ilyenkor), ebből nyereségként pedig 194 milliót tehetett zsebre – ez 71 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

A számokat főleg a digitális tartalmak eladása és az új játékmegjelenések hajtották: a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruinból például egymillió példány fogyott. A bevételek másik biztos pillére a Resident Evil: Village volt, ami máris ötmillió eladott példánynál jár – összehasonlításképp az elődjéből, a Resident Evil 7-ből az első tíz hónap alatt 4,1 millió talált gazdára. A pénzügyi összefoglaló során az is kiderült, hogy jelenleg dolgoznak egy ingyenes kiegészítőn a Village-hez.

3.
3.
Ps fanboy
Ez a Capcom.. Én örülök meg minden, mert nagyon megérdemlik, de két általuk kiadott játék között mást sem hallani tőlük csak azt, hogy mivel mennyit kaszáltak. Lol:)
2.
2.
xsbrx
Resi rajongóként örülök a Village sikerének, de remélem azért nem viszi túlzásba a Capcom az akciót a folytatásban. Nincs szükség egy Resi 6 2.0-ra.
1.
1.
Peat7599
Azt is nagyon remélem, hogy tervezik a folytatást..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...