Új előzetest kapott a Vaják második évada

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Vadonatúj előzetest kapott a Vaják-sorozat december közepére datált második évada, amiből kiderül, hogy Geralt és Ciri mindent megtesz azért, hogy megváltoztassák a világot.

A második szezon sztorija ott folytatódik, ahol az első évad történéseit elvágták az alkotók, vagyis Geralt abban a hiszemben viszi el Cirit az általa ismert legbiztonságosabb helyre, a gyerekkori otthonába, hogy közben meggyőződése: Yennefer életét vesztette a soddeni csatában. És miközben a kontinens királyai, tündéi, emberei és démonjai a falakon túli fennhatóság megszerzésére törekszenek, addig Geraltnak egy sokkal veszedelmesebb dologtól kell megvédenie Cirit.

A The Witcher második évada december 17-én mutatkozik be a Netflixen.

7.
7.
silkgoat
#4: Most nem azért de ha olvastad a könyveket akkor tudod milyen beteg poénok voltak benne. Pont ezért is nagyszerűek. A legsötétebb tónusú világban is van humor. Szerintem meg pont hozzá a sorozat azt az abszurd, beteg, szarkasztikus hangulatot, ahol maga Geralt sem vette komolyan magát rengetegszer.
6.
6.
hedzsooo
#5: Bezony, a konyvek mellett a jatekokat sem vehetik teljesen figyelmen kivul, hiszen sokan a jatekoknak koszonhetoen ismertek es szerettek meg a Witcherek univerzumat.
5.
5.
Zelgadis187
#4: Nehéz dolga van azért a készítőknek ezzel a sorozattal szerintem. Meg kell hogy feleljenek a könyvek és a játékok rajongóinak meg még azoknak is akik semmit nem tudnak az egészről. Ez is csak egy adaptáció mint a játék de mégis sokan azt veszik alapul nem pedig a könyvet.
4.
4.
cyberstaker
#3: Általában a sorozatok pilot epizódjának szokott olyan hangulata lenni mint ennek az egész sorozatnak. Egyetértek, hogy nem annyira találja a helyét, de még is tetszik valamiért.
3.
3.
xanatos0911
#2: Nekem valahol az fáj, hogy ez a trailer is azt mutatja számomra, ami eddig sem tetszett már az első évadban sem: nem akarja magát komolyan venni a sorozat… amikor pedig muszáj neki, akkor ez már nem sikerül sajnos, mert túl sokat bohóckodott. Valahogy nem találja a helyét a szememben. Minden esetre meglessük a második évadot, ne legyen igazam ;)
2.
2.
cyberstaker
#1: Szerintem állat :D Miért van olyan érzésem, hogy minden valamire való akciójelenetet elsütöttek? Ne legyen igazam.
1.
1.
xanatos0911
What the heck is this music…?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...