Íme, a Games with Gold novemberi felhozatala

  • Írta: gorien
  • 2021. október 29.
  • Akció
Link másolása
Az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői novemberben sem maradnak Games with Gold-játékok nélkül. Ezúttal is négy címhez juthatunk hozzá az előttünk álló hónap folyamán.

Néhány nap múlva beköszönt a november, de a romló időjárást Game with Gold-játékokkal ellensúlyozza a Microsoft. Az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate fizetői a következő hullámmal is négy játékhoz juthatnak hozzá extra költségek nélkül.

Az Xbox One és az Xbox Series X/S felhasználói a Moving Outra és a Kingdom: Two Crownsra nevezhetnek be – előbbiben a költöztetés minden csínját-bínját kell kitanulnunk barátaink oldalán, utóbbiban pedig az oldalnézetes királyságunkat kell megvédenünk és kiterjesztenünk. A Moving Out november 1-től szerezhető be, a Kingdom november 16-tól.

Az Xbox 360-as játékok közül a Rocket Knight nyit november 1-jén, amelyben Sparksterrel győzhetjük le a Zephyrusra törő farkassereget, november 16-án pedig Gothambe ruccanhatunk át, hogy Batman és a többi legósított hős oldalán vágjunk rendet a LEGO Batman 2: DC Super Heroesban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...