Moving Out PC, PS4, SW, XBOXONE

A költözős Overcooked!
1640720646

A Moving Out az Epic mai ingyenes ajándéka

Már csak napok vannak hátra az Epic ingyenes játékáradatából, aminek a mai képviselője egy, az Overcooked!-játékokat idéző költözős kooperatív móka, a Moving Out.
1635526800

Íme, a Games with Gold novemberi felhozatala

Az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői novemberben sem maradnak Games with Gold-játékok nélkül. Ezúttal is négy címhez juthatunk hozzá az előttünk álló hónap folyamán.
1625551200

Cowboyok és istenek a júliusi PlayStation Now-ban

Örülhetnek a kiadós single player játékok szerelmesei, ha hozzáférnek a PlayStation Now-hoz, a szolgáltatás ugyanis illusztris játékcsomaggal készül júliusban, melyek között megtaláljuk a Red Dead Redemption II-t és a God of Wart is.
1614531600

Vadonatúj DLC-vel bővült a Moving Out

Itt a jó idő, indulhat a költözés a napsütötte Packmore Islandre! A Moving Out legújabb kiegészítőjében, a Movers in Paradise-ban az új pályák mellett új munkatársak is segítségünkre lesznek a dobozok cipelésében.
1588619340

Moving Out teszt

Miután sikeresen helytálltunk a konyhában a családdal, itt az ideje, hogy megmutassuk, költöztetőkként sem vallunk kudarcot! A Moving Out ráadásul már a kisebbeket is igyekszik bevonni a virtuális családi vállalkozásba.
1587967200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megnyomják a hónap végét a kiadók és fejlesztők, a következő napokban több ígéretes újdonság, és egy nagy adag megkésett port is boltokba kerül majd. Lássuk a felhozatalt!
1584479100

Nintendo Switch - íme, a közeljövő indie újdonságai!

A Nintendo ma este megtartotta az Indie World Showcase legutóbbi adását, amely során közel húsz percen keresztül darálta, hogy milyen független fejlesztésű újdonságokra számíthatnak a Switch-tulajok a közeljövőben.