Tovább bővül novemberben a PlayStation Now

  • Írta: szlav
  • 2021. november 2.
  • Akció
Link másolása
Belevágtunk a novemberbe, a PlayStation Now előfizetői pedig ebben a hónapban sem maradnak új játékok nélkül. A Sony előfizetéses szolgáltatása négy új címmel bővül, az élvonalban a Mafia felújított változatával.

Újabb hónap, újabb adagnyi játékkal bővül a PlayStation Now kínálata. Ahogy mindig, úgy most is a PlayStation Blog szállította a felhőalapú játékkönyvtár legfrissebb újdonságait. Ezúttal négy markánsan eltérő cím közül válogathatunk - lássuk is a választékot!

A hónap legütősebb címe egyértelműen a Mafia: Definitive Edition. A Hangar 13 egy évvel ezelőtt készítette el a nagyszerű gengszterkaland alaposan felújított változatát, így ha kimaradt volna, ez remek alkalom lesz a pótlásra. Mellé kapunk két remek indie játékot is: a többszörösen díjnyertes Celeste-et valószínűleg senkinek nem kell bemutatnunk, de a Totally Reliable Delivery Service is megér egy próbát, ha bírjuk idegekkel. A kvartettet a Final Fantasy IX zárja - a Sony hónapról hónapra a széria összes epizódját elhozza a PS Now-ra.

2.
2.
GemForge
Hát én minden PS NOW-os cikknél azt hiszem, hogy végre itthonról is elérhető lesz...
1.
1.
Csoki80
Azt hittem területileg bővül. Clickbait XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...