Marvel's Avengers - kiveszik a fizetős XP-boostokat

  • Írta: szlav
  • 2021. november 3.
  • Hír
Link másolása
A játékosok egyértelmű nemtetszésére válaszolva a Square Enix és a Crystal Dynamics behúzta a satuféket: alig néhány hét után eltávolítják a vásárolható XP-boostokat a Marvel's Avengers áruházából.

A Marvel's Avengers olyan kerek ívet írt le az elmúlt hónapban, hogy annál szebbet mi sem tudnánk kitalálni. A Square Enix és a Crystal Dynamics még a szuperhőskaland megjelenése előtt kihangsúlyozta, hogy soha nem fognak olyan valódi pénzzel megvásárolható tartalmakat tenni a játékba, amelyek bárkit is előnyhöz juttathatnak, aztán a múlt hónapban annak rendje és módja szerint becsempészték a fizetős XP-boostereket a fizetős áruházba. A maradék játékos természetesen nem viselte ezt jó szívvel - akkora ricsajt csaptak, hogy stúdió máris visszavonta a kezdeményezését.

A játék hivatalos Twitterén közzétett üzenet szerint a fejlesztőbrigád nem tekintett pay-to-win eszközként a tapasztalati pontok gyorsítóira, hiszen azok nem tették erősebbé a hősöket közvetlen módon. A közösség nyilvánvalóan másképp vélekedett erről a technikalitásról, ez pedig eljutott a fejlesztők füléhez is.

A csapat végül úgy döntött, hogy a hangos kritikának engedve eltünteti a megvásárolható Hero's Catalystokat és Fragment Extractorokat (vagyis az XP-boostereket). Habár az említett tárgyak a játékon belül továbbra is megszerezhetők lesznek, illetve a korábban megvásárolt gyorsítók sem tűnnek el, a valódi valutával működő áruházban mostantól kizárólag kozmetikai extrákat találunk majd - éppen úgy, mint korábban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...