Tízórás próbalehetőséget kap a Battlefield 2042

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 3.
  • Hír
Link másolása
Ha még mindig bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, hogy teljes áron vásárold meg a Battlefield-sorozat aktuális felvonását, akkor van egy jó hírünk, ugyanis az Electronic Arts egy tízórás próbalehetőséggel kedveskedik a rajongóknak.

Sajnos a lehetőség nem ingyenes, ugyanis csak azok próbálhatják ki a tízórás ízelítőt, akik rendelkeznek előfizetéssel az EA Playhez vagy az Xbox Game Pass Ultimate-hez. Ha valamelyik szolgáltatás tagja vagy, akkor november 12-től már tolhatod is az időkorlátos próbaváltozatot.

Közben kapott egy új előzetest a korábban már bemutatott Battlefield Portal is, amit a korábban DICE LA néven futó stúdió, a Ripple Effect Studios rakott össze. A Portal lényege, hogy a játékosok saját szájuk íze szerint rakhatnak össze mérkőzéseket. Szabadon válogathatnak a rendelkezésre álló elemekből, térképekből, szabályrendszerekből, ráadásul ezek egy jó részét a korábbi Battlefield-játékokból már ismerhetjük. A végeredményt aztán megoszthatjuk a közösséggel is, így nem kizárt, hogy kifejezetten szórakoztató hibrid megoldásokat kapunk majd a játékhoz a jövőben.

A Battlefield 2042 november 19-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, de a Gold vagy Ultimate Edition előrendelői, illetve az EA Play Pro előfizetői már egy héttel korábban belevethetik magukat a harcba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...