Elden Ring - mozgásban a játékmenet

  • Írta: gorien
  • 2021. november 4.
  • Videó
Link másolása
Az Elden Ring játékmenetébe sokáig csak villanásnyi ideig pillanthattunk be, de a From Software és a Bandai Namco most egy külön streamet szentelt csakis ennek. Kicsivel több mint negyed órán át csodálhatjuk meg a játékot.

A From Software és a Bandai Namco tegnap bejelentette, hogy ma végre alaposabban is szemügyre vehetjük a George R. R. Martin közreműködésével készülő Elden Ring játékmenetét – korábban erre csak egy kiszivárgott felvételen volt lehetőségünk. Állták is a szavukat: a negyedórás bemutatóban köntörfalazás és megszakítás nélkül láthatunk varázslatot, kardot és buzogányt is akcióban.

Az Elden Ringben egy rontástól szenvedő, nyílt világot járunk majd be egy Tarnished, avagy egy száműzött harcos bőrébe bújva. Kastélyokat, erődöket és kazamatákat fedezhetünk majd fel, amit emlékezetesnek ígérkező karakterek népesítenek be (az előzetes is mutat erre néhány példát). A harcrendszer ismerős lesz a fejlesztők korábbi játékaiból, és persze a gigászi főellenfelek sem maradhatnak el – most Godrickot, minden arany urát láthattuk.

Az Elden Ring 2022. február 25-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re. Egy hét múlva megkezdődnek a konzolos technikai tesztek, így akkor valószínűleg még többet fogunk látni a játékból.

16.
16.
Verte meg  a rivotrill
#2: Ja csak ott a karakter és a köpeny mozgása már a legelső részben is jobb volt. ... Nekem a világ így első blikkre eléggé copy paste érdektelen . . . Ettől még okozhat kellemes csalódást korai ítélkezni még .
14.
14.
Robilluma
#13: +1 ;D
De elnézve a fenti gameplayt ez változni fog.
12.
12.
DragonBleacPiece
#11: Nekem is, de a legtöbbet az 1-el játszottam.
11.
11.
Ganzer
#10: Egyébként ja, nekem is a Bloodborne a kedvenc Fromsoftwe-éktől.
10.
10.
Ps fanboy
Még mindig a Bloodborn-nak van a legjobb képi világa a Soulslike-ok közül, és mintha az animációk is folyékonyabb és dinamikusabb mozgást produkálnának benne harcok közben. Hiába, a királyt nem lehet megütni.
9.
9.
markoci555
még a betűtípus is ugyan az :D behalok
8.
8.
Cole
Stalker 2-ig majd kitart. Nekem tetszik.
7.
7.
Ganzer
Open world Dark Souls, nekem bejön, elleszek vele.
6.
6.
DragonBleacPiece
Engem nem zavar hogy nincs fall dmg, mert ez nem dark souls. Itt ez a világ ilyen hogy nem kapsz fall damaget. Fantasy könyvekben meg a varázslók meg harcosok ugyanúgy feltérképezik rajtaütés előtt a terepet, mint mittomén, egy surranó. Gandalf se rontott neki annó a 3 trollnak, hanem a bokorból magyarázott nekik amíg megnem hülyítette őket.
5.
5.
br1Koo
Kegyetlen jól néz ki. A fall damage hiánya engem kicsit zavar, szerintem ezt skillekhez kellene kötni (gondolok itt külön warrior/rogue buildekre) mert az hogy a karakter egy baszó varázsló, harcos, assasin egyben kicsit kelekótyának hat. Remélem hogy azért megmarad rpg-nek a játék.
4.
4.
Lorthirash
Ez a fizika ma már gagyi hatású.
3.
3.
DarkLord
Szerintem nagyon rendben van ez mindentéren! Egy újabb leendő klasszikust üdvözölhetünk a játék képében, ebben is biztos vagyok. Őszintén nem gondoltam, hogy még ps4 játékokat fogok vásárolni, de már kétszer tuti megszegem az ígéretem az egyik a GoW a másik ez lesz az tuti (és még kitudja közben mi fog feltűnni, amiért, megint érdemes lesz kinyitni a pénztárcát...).
2.
2.
ladiL
Tiszta AC fantasy környezetben :D
1.
1.
Hoki György
Kb úgy néz ki, és működik, mint amire számítottam. Lehet másoknak csalódás, hogy ennyire felismerhető rajta a Dark Souls 3 dns-e, de abszolút nem vártam, vagy akartam más egy open world dark soulstól, imádom a 3-at gameplay szinten, így nekem nagyon adta, szóval köszönöm, rendelem is elő lassan.

Amin meglepődtem, az a fall damage teljes hiánya, és a világ mérete, valamint a mapen csak úgy, fogwall nélkül mászkáló bossok. Meg nem lepett, de nagyon tetszett, hogy mennyire nyitott lett az egész, főleg a dungeonok felfedezése, ennyire még a Sekiro se adott szabad kezet, látszik, hogy minden játékukból tanultak valamit, hogy ez legyen a végeredmény. Várós.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...