Utolsó előzetesén a Forza Horizon 5

  • Írta: gorien
  • 2021. november 4.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan birtokba vehetjük Mexikó vadregényes tájait a Forza Horizon 5 változatos járműparkjának volánjai mögé pattanva. A Playground Games a launch trailerrel emlékeztet minket a közelgő premierre.

Néhány nap választ már csak el minket a Forza Horizon 5-től: november 9-én pattanhatunk a sofőrülésbe, hacsak nem vagyunk a korai hozzáférés élvezői, ők ugyanis már holnap repeszthetnek PC-n, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en is. Már elolvashatjátok, mi milyen véleménnyel voltunk róla.

A Forza Horizon-sorozat legújabb darabjában Mexikóba vezet az utunk. Ötszáznál is több járgányból válogathatunk majd, amelyekkel egy nyílt, változatos világot járhatunk be: sziklás partok, mocsarak és vulkánlejtők is várnak ránk. A játékot az Xbox Game Pass kínálatában is megtaláljuk.

2.
2.
Őrnagy
#1: Nekem meg pont ez az előzetes hozta meg a kedvem. Szerintem nagyon hangulatos.
1.
1.
tyber16
Hát ez a sorozat legunalmasabb, ingerszegényebb launch trailer-e. A zene is borzasztó semmilyen. Biztos jó játék lesz (hisz az alapjai amiket hoz azok nagyon jók) de már nagyon megfáradt a Horizon széria és itt csúcsosodik ki. Az eddigi részeknek legalább az előzetesei hangulatosak voltak, ennek már csak a hozza a kötelezőt érzete van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...